Mediator Soest

Mediator Soest

Mediator Soest

Mediator Soest

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Soest zorg ik ervoor dat jullie hele scheiding in goede banen wordt geleid. Door goede onafhankelijke begeleiding wordt gezorgd voor overzicht, zo ontstaat er snel rust en duidelijkheid.

Hebben jullie kinderen? Een kind wil altijd loyaal zijn naar beide ouders en zoekt daar ook oplossingen voor. Wees er dus altijd alert op of je kind(eren) gewenste dingen voor de ouders doet, of juist voor zichzelf. Ook is het mogelijk dat ik als mediator een apart kindgesprek met jullie kinderen heb. Zo is er extra aandacht voor hen en worden ze betrokken bij de afspraken.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding samen volledig geregeld

Jullie scheiding wordt door mij als mediator Soest compleet afgehandeld tot en met de juridische afhandeling. Hiervoor betalen jullie een all-in tarief. De stappen die we gaan nemen:

 • Stap voor stap maak ik samen met jullie afspraken over de zorg voor de kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen of huurwoning. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Bijvoorbeeld over de mogelijkheid of één van beiden in de woning in Soest kan blijven.
 • Bij kinderen onder de 18 wordt er samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Stapsgewijs bespreken we hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen. Denk hierbij aan de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte houden over jullie kinderen.
 • De stukken worden opgesteld als er over alle zaken overeenstemming is. Als dit gebeurd is wordt de juridische procedure in werking zetten. Onze eigen advocaat dient de stukken in bij de rechtbank en schrijft de beschikking in bij de burgerlijke stand. Hiermee is de hele scheiding geregeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze mediator Soest. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Afspraken over de woning

Hebben jullie een eigen woning in regio Soest? Samen met jullie worden alle vragen en opties van de eigen woning bij de scheiding besproken. Denk hierbij aan vragen als:

 • Eén van jullie beide wil graag in de woning blijven. Hoe krijg je dit voor elkaar? Wat is hierin mogelijk en hoe zit dit financieel?
 • Wat zijn de mogelijkheden als één van twee een huurwoning moet zoeken? Dit is vaak een tijdelijke oplossing, wat zijn dan de consequenties voor de alimentatie?
 • Is er een restschuld? Je kan de woning onverdeeld laten (je blijft allebei eigenaar) tot de woning verkocht is. Wat zijn hiervan de financiële consequenties?

Kennismaken met onze mediator

Willen jullie je scheiding regelen met Ellen Nijenhof als mediator Soest? Neem dan contact met haar op voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit eerste gesprek bespreekt zij jullie persoonlijke situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt, wat je van haar dienstverlening kunt verwachten en het tarief.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button