Mediator Stein

Mediator Stein

Mediator Stein

Mediator Stein

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Samen goed scheiden, het kan met mediation Stein.

Dit geeft jullie een goede basis om na de scheiding zo goed mogelijk verder te kunnen.

Als mediator Stein kom ik bij jullie thuis in Stein en omgeving, zoals Elsloo en Urmond. Wat kan ik betekenen als jullie gaan scheiden? Er komt overzicht en stap voor stap wordt jullie scheiding van A tot Z geregeld.

Goede hulp bij scheiden houdt in dat er aandacht is voor de praktische en juridische zaken én er aandacht is voor de impact van de scheiding. Dit geldt voor jullie zelf, als bij kinderen ook voor hen.

Jullie scheiding van begin tot eind geregeld door de mediator Stein

Wat houdt een volledige afwikkeling van de scheiding in?

 • Als scheidingsbemiddelaar werk ik met een stappenplan, zodat jullie weten dat alles aan bod komt. Er wordt aangegeven welke stukken je moet verzamelen (denk aan de hypotheekakte bij een eigen woning of pensioenoverzichten) en je wordt goed geïnformeerd over wat mogelijk is. Zo zetten we de verdeling van de financiën, de hoogte van alimentatie en afspraken over de woning op een rijtje.
 • Bij een koophuis wordt met jullie besproken wat haalbaar is met jullie koophuis bij de scheiding. Is dat overname door één van beiden of verkoop? En wat is mogelijk voor jullie beiden? Streven is dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan met afspraken over hen. Ook wordt besproken hoe je je kinderen steunt bij de scheiding én hoe je goed verder kunt als ouders na de scheiding.
  Zijn er over alle zaken goede keuzes gemaakt en staan jullie hier beiden achter? Dan volgt de laatste stap en dat is de afwikkeling bij de rechtbank. Dit wordt ook door ons verzorgd.

Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. Er wordt altijd gekeken naar wat jullie nodig hebben. Is dat bijvoorbeeld dat de scheiding snel moet worden geregeld of is er meer aandacht voor de emoties nodig, omdat bijvoorbeeld één van beiden al verder is dan de ander.

Voordelen mediator Stein

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Onze mediator in Stein ondersteunt en ontzorgt je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Stein. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat klanten over mij zeggen

“Uitstekende dienstverlening. Zeer deskundige en prettige samenwerking waarbij Wilco met ons alle mogelijkheden en opties besprak.”
★★★★★

“Goed geregeld en duidelijke uitleg. Gewoon goed.”
★★★★

Scheiden: ook de kinderen hebben inspraak

Alle afspraken die jullie maken die betrekking hebben op de kinderen komen in het ouderschapsplan. Denk hierbij aan de omgangsregeling die jullie met elkaar zijn overeengekomen, maar ook wat te doen bij een eventuele nieuwe partner in de toekomst.

Bij de beoordeling door de rechtbank wordt erop gelet of de kinderen betrokken zijn geweest (als de leeftijd het toelaat) bij het tot stand komen van deze afspraken. Kinderen vanaf 12 jaar krijgen van de rechter een brief met een uitnodiging voor een gesprek. Dit is niet verplicht maar biedt de kinderen wel de mogelijkheid hun zegje te doen als daar behoefte voor is.

Om kinderen bij de afspraken over hen te betrekken is het ook mogelijk dat ik als scheidingsmediator apart met hen een kindgesprek heb. Zo kunnen zij vertellen hoe zij over dingen denken aan een onafhankelijke derde. Dit gesprek is gewoon bij jullie thuis.

Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button