Mediator Stiens

Mediator Stiens

Mediator Stiens

Mediator Stiens

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Op zoek naar een vreedzame scheiding? Ontdek de voordelen van het gezamenlijk afhandelen van jullie scheiding, onder mijn begeleiding als mediator Stiens. Een empathische en professionele begeleiding, met een grondige aanpak van jullie scheiding. Door te kiezen voor een gezamenlijke aanpak, creëren jullie een sfeer van rust en helderheid.

Wonen jullie in het Stiens en staan jullie voor de uitdaging van een scheiding? Ik ben er om jullie bij te staan tijdens dit proces. Ons eerste gesprek is een kosteloos en vrijblijvende kennismakingsgesprek bij jullie thuis. In de daaropvolgende sessies, meestal tussen de 3 en 5, zullen we samen met jullie alle aspecten van de scheiding behandelen.

Service mediator Stiens:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kun je verwachten van Theo?

Als je de keuze maakt voor een mediator Stiens, wat staat je dan te wachten? Mijn uitgebreide begeleiding omvat:

 • We nemen samen met jullie stap voor stap alle aspecten door die worden opgenomen in het scheidingsconvenant. Hierbij kun je denken aan zaken zoals alimentatie, financiën, huisvesting, inventaris en pensioen.
 • Voor de kind(eren) worden afspraken vastgelegd in een ouderschapsplan.
 • Resolve Visie zorgt tevens voor de juridische afhandeling. Een advocaat dient de scheiding in bij de rechtbank.

Bij Resolve Visie werken we samen met BMP Finance. Dit stelt ons in staat om snel de hypotheekadviseurs van BMP Finance bij het proces te betrekken, waardoor jullie snel duidelijkheid krijgen over de mogelijkheden, bijvoorbeeld of een van jullie in de woning kan blijven.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Stiens. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Omgangsregelingen voor kinderen bij scheidingen

Wanneer kinderen betrokken zijn bij een scheiding, is het belangrijk om afspraken te maken over hun omgangsregeling. Soms ontstaat er discussie over hoe vaak de kinderen bij elke ouder zullen verblijven. Wat voor de één te veel lijkt, is voor de ander misschien precies goed. Als mediator Stiens is het mijn rol om samen met jullie stil te staan bij de behoeften van jullie kinderen. Wat is het beste voor hen? Wat voelt voor jullie als een evenwichtige regeling? En zijn er eventueel andere mogelijkheden die we kunnen overwegen?

Ik sta jullie bij in het maken van goede afspraken over de kinderen en hoe deze afspraken hen zo goed mogelijk kunnen ondersteunen tijdens de scheiding. Indien gewenst, kunnen we ook een gesprek aangaan met oudere kinderen, zodat zij ook hun stem kunnen laten horen en betrokken worden bij de beslissingen die over hen worden genomen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vereisten voor mediation Stiens?
Het belangrijkste voor mediation is dat jullie beiden de intentie hebben om er samen uit te komen. Daarnaast is het essentieel dat er sprake is van gelijkwaardigheid tussen jullie. Een scheve machtsverhouding, waarbij de ene partij zijn wil aan de andere oplegt, is niet bevorderlijk. Ook moeten jullie in staat zijn om zelfstandig beslissingen te kunnen nemen. Het is geen probleem als er nog onenigheid bestaat over praktische zaken; dit bespreken we tijdens de gezamenlijke gesprekken als bemiddelaar.

Wat zijn de voordelen van mediation?
Tijdens mediation behouden jullie de autonomie over jullie beslissingen. Jullie geven deze niet uit handen door bijvoorbeeld een rechtbank te laten beslissen. Dit zorgt tegelijkertijd voor draagvlak voor de gemaakte keuzes. Het geeft rust voor de toekomst, omdat jullie zelf invloed hebben gehad op de afspraken en de wijze waarop zaken worden geregeld. Het welzijn van beide partijen staat centraal, in plaats van individuele belangen.

Wat zijn de kosten van mediation?
Voor mediation via Resolve Visie in het Stiens geldt een all-in tarief, inclusief advocaatkosten. Hierdoor weten jullie precies waar jullie aan toe zijn en hoeven jullie je geen zorgen te maken over bijkomende kosten.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button