Mediator Súdwest-Fryslân

Mediator Súdwest-Fryslân

Mediator Súdwest-Fryslân

Mediator Súdwest-Fryslân

 
MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Samen scheiden met behulp van mij als mediator in heel Súdwest-Fryslân, wat kun je daarvan verwachten?

Samen met jullie worden voor alle praktische zaken rondom de scheiding goede oplossingen gezocht. Ook juridisch is bij mij alles in goede handen.

Mijn streven is een een open gesprek met elkaar te hebben. Jullie worden dan ook uitgenodigd als er zaken spelen, aan te geven wat er aan de hand is. Zo wordt voorkomen dat afspraken niet gebaseerd worden op emoties van dat moment, zoals schuldgevoel of boosheid. Dit geeft het beste uitgangspunt voor de toekomst, helemaal als jullie samen kinderen hebben. En dus met elkaar te maken houden als ouders.

Ik kom bij jullie thuis in o.a. Bolsward, Hindeloopen, IJlst, Sneek, Stavoren, Wommels en Workum. Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Met scheiden in 7 stappen wordt jullie hele scheiding geregeld

Met ‘scheiden in 7 stappen‘ wordt jullie hele scheiding afgerond. Hiervoor betalen jullie een all-in tarief. Je weet zeker dat je niets vergeet en alles komt aan bod, zoals:

  • Alle zaken worden besproken door middel van een stappenplan. Denk aan alimentatie, keuzes over de woning en verdeling van financiën, leningen en pensioen. Afspraken worden gemaakt en vastgelegd. Bij een eigen woning bij de scheiding is het zaak dat er snel duidelijkheid komt over de mogelijkheden.
  • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan, met goede passende afspraken over hen.
  • Juridisch wordt jullie scheiding afgehandeld. Dit is op het moment dat er over alle zaken goede afspraken zijn gemaakt. Als het juridische gedeelte afgewikkeld is, is de hele scheiding geregeld.

Hoe wij jullie helpen?

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe regel je de scheiding goed voor de kinderen?

Als jullie kinderen hebben wordt naast de zorgverdeling ook de verdeling en invulling van de vakanties besproken. Advies is: kies samen met jullie kinderen voor een vakantie die je leuk vindt, maar niet op precies dezelfde manier / plek als je deed tijdens het huwelijk. Geniet ook van de vrijheid als jullie kinderen met de andere ouder op stap zijn.

Om kinderen te betrekken bij de afspraken over hen is er ook een apart kindgesprek met hen mogelijk. Hierin worden ze uitgenodigd te vertellen hoe het met ze gaat en wat hun ideeën zijn.

Hoe zit het met alimentatie?

Voor jullie wordt een alimentatieberekening gemaakt. Besproken wordt of jullie de uitkomsten hiervan aanhouden of willen aanpassen. Dit geldt zowel voor partner- als kinderalimentatie. Uitgangspunt is een reëel bedrag, zodat jullie beiden zo goed mogelijk verder kunnen.

Wat klanten over mij zeggen

“In deze toch wel stressvolle periode, een vakkundige begeleiding gehad. Zo zijn we goed geholpen naar een “volwassen scheiding”.

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.