Mediator Twenterand

Mediator Twenterand 

Mediator Twenterand

Mediator Twenterand 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator Twenterand bied ik jullie een totaal scheidingspakket aan.

Dit houdt in dat er oplossingen komen voor alle praktische zaken én dat er oog is voor de emotionele impact van de scheiding. Zo komt er rust en overzicht. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Ik kom bij jullie thuis in Twenterand, zoals Vriezenveen, Geerdijk, Den Ham, De Pollen, Vroomshoop en Westerhaar-Vriezenveensewijk. Ook bestaat mijn werkgebied uit Almelo, Hellendoorn, Rijssen-Holten, Tubbergen en Wierden.

Met scheiden in 7 stappen wordt alles geregeld

Wat kunnen jullie verwachten van mijn dienstverlening scheiden in 7 stappen?

 • Alle zaken worden samen met jullie doorgenomen. Denk aan de woning, financiën, inboedel, pensioen en alimentatie. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid of één van jullie in de woning kan blijven.
 • Zijn er kinderen onder de 18 jaar? Dan komen er afspraken over hen in een ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik apart met hen een kindgesprek heb, zodat zij ook betrokken worden bij de afspraken.
 • Als er over alle zaken goede keuzes zijn gemaakt en alle afspraken zijn vastgelegd, volgt de laatste stap, dat is de juridische afhandeling van de scheiding. Deze hoort ook bij mijn dienstverlening en wordt voor jullie verzorgd. Hiermee is de scheiding tot een goed einde gebracht.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe beperk je het effect van de scheiding op jullie kinderen?

Jullie worden ondersteund bij vragen en zorgen over kinderen bij de scheiding. Je kunt je zorgen maken hoe het met ze gaat en of de scheiding hen negatief beïnvloedt. Om deze reden is er tijd en ruimte om zaken te bespreken. Tips zijn:

 • Intuïtief voelen jonge kinderen vaak dat er iets speelt, ze kunnen het echter niet plaatsen. Hun gedrag kan veranderen, ze kunnen bijvoorbeeld heel lief gaan doen of juist vervelend worden. Wees hier alert op, tips zijn: lees een boekje over scheiden, laat je kind tekenen of kijk een tv-programma passend bij de leeftijd. Hierin kan ik jullie ook adviezen geven.
 • Laat aan kinderen weten dat jullie samen ouders blijven en voor ze blijven zorgen.

Wat klanten over mij zeggen

“Prettige balans tussen zakelijk en persoonlijk, zeer toegankelijk en betrouwbaar.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button