Mediator Vaals

Mediator Vaals

Mediator Vaals

Mediator Vaals

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

De mediator Vaals zorgt voor een zorgvuldige afhandeling van de hele scheiding. Samen regelen geeft jullie overzicht en rust voor nu en straks.

Wat kan ik voor jullie betekenen als mediator? Ik kom bij jullie thuis om samen de scheiding stap voor stap te regelen. Ook is er in de gesprekken aandacht voor de impact van de scheiding op alle gezinsleden.

ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wilco jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding van begin tot eind geregeld met mediation Vaals

Wat kunnen jullie van mij als mediator Vaals verwachten?

 • In het kennismakingsgesprek worden de kosten besproken, ik werk met een all-in tarief. Zo heb je duidelijkheid over de totale kosten vooraf.
 • Door middel van een stappenplan worden alle praktische zaken besproken. Denk aan de woning, alimentatie, financiën, pensioen etc. Samen met jullie bespreek ik alles wat komt kijken bij een koophuis bij de scheiding. Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over wat mogelijk is en afspraken worden goed vastgelegd.
 • Hebben jullie kinderen? Dan komt er een ouderschapsplan, met afspraken over hen. Ook is het mogelijk dat ik als scheidingsmediator apart met kinderen spreek in een kindgesprek. Zo kunnen zij ook hun ideeën vertellen en wat ze niet of juist wel zien zitten.
 • De afwikkeling bij de rechtbank wordt volledig geregeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Onze mediator ondersteunt en ontzorgt je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Vaals. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wanneer ga je voor de keuze om het huis te verkopen?

Als geen van de partners na de scheiding in de echtelijke woning wil blijven wonen, dan wordt de woning verkocht. Mocht één van jullie toch willen blijven, dan wordt de waarde van de woning getaxeerd.

Vervolgens raadpleeg je een hypotheekadviseur of je op basis van je inkomen en eventuele afspraken over partneralimentatie de woning kunt overnemen. Lukt dit niet, dan wordt de woning verkocht.

Als scheidingsbemiddelaar is het mijn taak om samen met jullie alles wat komt kijken bij een koophuis bij de scheiding te bespreken. Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over wat mogelijk is en afspraken worden goed vastgelegd.

Waarom is een goede alimentatieberekening belangrijk?

Goede hulp bij scheiden houdt in dat je over alle opties goed geïnformeerd wordt én dat er wordt meegedacht wat er bij jullie het beste past. Dit geldt voor keuzes over de woning, financiën, zorg bij kinderen en alimentatie.

Een accurate en betrouwbare berekening van de kinder- en partneralimentatie is zeer belangrijk, om toekomstige discussies te voorkomen. Het is jullie vrij om af te wijken van de uitkomst van de alimentatie. Als scheidingsbemiddelaar verzorg ik een gespreksverslag, waarbij deze keuzes duidelijk worden toelichten, zodat jullie na de scheiding kunnen nalezen hoe en waarom bepaalde afspraken omtrent de alimentatie zijn gemaakt.

Wat klanten over mij zeggen

“Uitstekende dienstverlening. Zeer deskundige en prettige samenwerking waarbij Wilco met ons alle mogelijkheden en opties besprak.”
★★★★★

“Goed geregeld en duidelijke uitleg. Gewoon goed.”
★★★★

Benieuwd of Wilco jullie ook kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op! We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button