Vaassen

Mediator Vaassen

Neem direct contact op met Wim Bramel: 085 1302987

Samen scheiden met mij als mediator Vaassen geeft het beste uitgangspunt voor de toekomst.

Door zaken samen te regelen investeer je in jullie onderlinge relatie, voorkom je zoveel mogelijk strijd, en komt er rust en overzicht.

Ik kom bij jullie thuis als mediator in Vaassen en omgeving (ook videobellen is mogelijk). Van mij kunnen jullie verwachten dat ik het proces goed begeleid, de belangen van jullie beiden behartig en jullie goed informeer. Ook de juridische kant is onderdeel van mijn dienstverlening.

Scheiden van A tot Z met mediation Vaassen

In gesprekken bij jullie thuis worden alle praktische zaken op een rijtje gezet en wordt er gezocht naar oplossingen, die bij jullie passen. Zaken die urgent zijn (denk aan de woning bij de scheiding), worden als eerste besproken. Ook is er tijd en aandacht voor de emoties die er spelen, omdat die het maken van goede afspraken kunnen belemmeren. Wat jullie stap voor stap kunnen verwachten:

 • Eerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie beiden. Hierin wordt uitgelegd wat mijn dienstverlening scheiden in 7 stappen inhoudt, de kosten voor de scheiding (all-in tarief) en wordt besproken wat jullie belangrijk vinden.
 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over de financiën, woning en pensioen. Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er gezorgd voor snel antwoord op de vragen die er zijn.
 • Als jullie kinderen onder de 18 jaar hebben, komt er een ouderschapsplan. Hierin komen afspraken over de zorgverdeling en kinderalimentatie.
 • De juridische afhandeling is schriftelijk en wordt verzorgd. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank toe. Hiermee is alles geregeld.

Voordelen mediator Vaassen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Vaassen en omgeving. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe zorg je goed voor kinderen bij de scheiding?

Hebben jullie kinderen? Samen met jullie wordt besproken hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Heb aandacht voor hen en hoe dingen kunnen overkomen op hen. Bijvoorbeeld: één van de ouders laat merken dat hij of zij weg wil en het niet meer aankan. Een kind kan dit interpreteren als dat hij/zij teveel is. Een kind zich dan onzichtbaar maken, om de ouder niet nog meer te belasten.

Om kinderen bij afspraken over hen te betrekken en ideeën van hen serieus te nemen, is er apart een kindgesprek met jullie kinderen mogelijk.

Hoe voorkom je conflicten tijdens en na de scheiding?

Door te kiezen voor mediation en samen zaken te regelen, voorkom je al dat je in een strijd komt met elk een advocaat. Wat zijn nog meer tips?

 • Neem even afstand. Als jullie nog in één huis wonen, onderzoek dan of het mogelijk is dat jullie beiden apart van elkaar ergens een paar dagen een time-out kunnen creëren.
 • Begrens een conflict, door bijvoorbeeld aan te geven dat je er op dat moment niet verder over wilt praten. Geef wel aan dat je erop terug komt. Bedenk dat een conflict ook nodig kan zijn om stoom af te blazen. Soms is het dan ook goed om te laten gebeuren.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button