Mediator Veldhoven

Mediator Veldhoven

Mediator Veldhoven

Mediator Veldhoven

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Door te kiezen voor de deskundige begeleiding van mij als mediator Veldhoven ben je verzekerd van een goede afwikkeling van de scheiding. Gesprekken zijn bij jullie thuis (ook videobellen is mogelijk). Mediation brengt rust en duidelijkheid.

Het streven is dat je allebei zo goed mogelijk verder kunt. Als jullie kind(eren) hebben is er extra aandacht en zorg voor hen. Er worden goede afspraken gemaakt over de zorgverdeling. Ook is het mogelijk dat ik een gesprekje met hen heb, zodat zij hun verhaal kwijt kunnen.

Service ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wilco jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiden in 7 stappen

Alle praktische zaken worden geregeld, inclusief de afronding bij de rechtbank. De volledige werkwijze van de mediator Veldhoven heet scheiden in 7 stappen en bestaat onder andere uit:

 • Na een eerste kennismakingsgesprek volgt een intakegesprek. Deze gesprekken zijn met jullie beiden en bij jullie thuis. Aan de hand van een checklist wordt voor jullie duidelijk welke papieren jullie moeten aanleveren (denk aan een opgave van de hypotheek, kopie polissen, jaaropgave, overzicht bankrekeningen en saldo en pensioenoverzicht). Zo komt er duidelijkheid en overzicht.
 • Alles wordt stap voor stap besproken en afspraken worden vastgelegd. Denk aan afspraken over de financiën, de woning en de inboedelverdeling. Bij een eigen woning worden de mogelijkheden besproken van de eigen woning bij de scheiding. Wat is praktisch en financieel haalbaar, wat zijn jullie wensen en welke stappen moeten er worden gezet? Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over jullie woning en toekomstige woonsituatie.
 • Er wordt een alimentatieberekening voor jullie gemaakt. Deze is de richtlijn voor het bespreken van kinder- en partneralimentatie.
 • Bij kinderen wordt er een ouderschapsplan opgesteld. Hierin komen onder andere afspraken over de zorgverdeling. Ook is het mogelijk dat ik als mediator Veldhoven apart met kinderen een kindgesprek heb, zo worden zij ook betrokken bij afspraken over hen.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd.
 • Je betaalt een all-in tarief, dit zijn de kosten voor de hele scheiding. Zo weten jullie precies waar je aan toe bent qua kosten en zijn er geen verrassingen achteraf. De hoogte van het all-in tarief is mede afhankelijk van wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen, dit wordt duidelijk tijdens het eerste kosteloze kennismakingsgesprek.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Veldhoven . We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken bij de scheiding voor jullie kinderen

Hebben jullie kind(eren)? Samen met jullie worden er goede afspraken gemaakt, waar je altijd op kunt terugvallen. Ook wordt er door de mediator Veldhoven met jullie meegedacht hoe je de kinderen goed kunt steunen bij de scheiding. Tips zijn onder andere:

 • Zorg ook dat je zelf goed in je vel zit. Kinderen voelen haarfijn aan, als hun ouders niet zichzelf zijn. Probeer af te spreken met vrienden, te sporten, ook om even eruit te zijn. Dit werkt vaak positief door op jullie kinderen.
 • Houd in de gaten of jullie kinderen iemand hebben met wie ze dingen kunnen bespreken. Liefst een vertrouwd iemand, waar ze mee kunnen praten als er dingen zijn waar ze mee zitten.
 • Een scheiding is een stressvolle en emotionele gebeurtenis waar niet alle ouders even goed mee om kunnen gaan. Soms is er veel spanning wat kan leiden tot conflictsituaties. Kinderen zijn hier erg gevoelig voor. Als deze situatie zich voordoet dan kan het helpen om de school of de kinderopvang als ‘brug’ te hebben bij een wissel. De ene ouder brengt de kinderen naar school/opvang en de andere ouder haalt ze daar op. Hiermee wordt het gespannen contact tussen de ouders vermeden en kunnen de kinderen rustig van het ene huis – via school – naar het andere huis.

Wilco begeleidt jullie op persoonlijke wijze

Scheiding aanvragen via Resolve? Alle gesprekken zijn bij jullie thuis en altijd met jullie beiden. Hierdoor is er ook tijd en aandacht voor jullie verhaal. Jullie worden ondersteund in de onderlinge communicatie. Voorkomen wordt dat er afspraken worden gemaakt op basis van emoties van dat moment. Ook op de lange termijn moeten jullie tevreden zijn over de gemaakte afspraken. Van mij kun je verwachten dat ik als mediator Veldhoven dit bewaak en jullie hierbij ondersteun.

Wat klanten over mij zeggen

Goede begeleiding en betrokkenheid. In het hele, voor ons onbekende proces, goede begeleiding en ondersteuning gekregen van de mediator. Betrokkenheid en oog voor alle gezinsleden typeren de mediator van Resolve Visie. Ondanks de verdrietige situatie kijken we er met een goed gevoel op terug.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wilco jullie ook kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op! We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button