Mediator Vianen

Mediator Vianen

Mediator Vianen

Mediator Vianen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Wat kun je van mij als mediator Vianen verwachten? In de gesprekken bij jullie thuis worden samen met jullie alle praktische zaken stap voor stap geregeld. Samen regelen geeft rust en overzicht.

De mediation gesprekken zijn bij jullie thuis in Vianen. Samen scheiden betekent samen om de tafel gaan om afspraken te maken. Dit kan lastig zijn, omdat er veel emoties zijn of omdat je moeizaam met elkaar communiceert. Als het toch lukt, geeft dit jullie een goed uitgangspunt voor de toekomst. Je hebt geïnvesteerd in jullie onderlinge relatie, helemaal van belang als je samen ouders blijft.

Mediator Vianen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding van A tot Z geregeld

Gesprekken zijn bij jullie thuis en altijd met beide partners. Jullie kunnen een volledige afhandeling van de mediator Vianen verwachten. Dit doet Resolve met de werkwijze scheiden in 7 stappen. Je hoeft niet meer apart een advocaat in te schakelen. Stap voor stap worden samen met mij als scheidingsbemiddelaar in Vianen alle zaken afgehandeld, zoals:

 • Samen met jullie worden er afspraken gemaakt over de woning, alimentatie en financiën. In de gesprekken is het doel tot overeenstemming te komen. Uitgangspunt hierbij is het elkaar weer mogelijk te maken verder te gaan.
 • Bij een eigen woning worden de opties van de woning bij de scheiding besproken en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van beiden in de woning blijft?
 • Als jullie kinderen hebben, worden er afspraken over hen gemaakt. Zoals de omgangsregeling, hoe je elkaar blijft informeren en de kinderalimentatie. Alles wordt vastgelegd in een ouderschapsplan.
 • Onder de dienstverlening van de mediation valt ook de juridische afronding van de scheiding.
 • Je betaalt een all-in tarief voor de gehele dienstverlening en dus voor hele afwikkeling van de scheiding.
Logo van Resolve Visie

Vragen over mediation

Let bij de keuze van een mediator op de kwaliteit (aangesloten bij de vakvereniging MfN & opgeleid tot echtscheidingsmediator) én de persoonlijke klik. Er komt bij een echtscheiding emotioneel en financieel veel kijken dus zoek een mediator met kennis van zaken waar je je prettig bij voelt. Ik ben MfN mediator en werk in de omgeving van Vianen en kom graag vrijblijvend bij jullie langs voor een kennismaking.

Er is veel dat je moet regelen. Daarbij bestaan 3 hoofdonderwerpen; de kinderen (en/of huisdieren), verdelen van het vermogen (bv het huis, de auto) en alles wat te maken heeft met inkomen (bijvoorbeeld alimentatie en pensioen). Ik breng als mediator graag rust en overzicht voor jullie in dit proces.

Ik help je, als gespecialiseerd echtscheidingsmediator, graag bij jullie scheiding. Als scheidingsbemiddelaar breng ik rust en overzicht en zorg dat jullie stap voor stap afspraken maken, zodat jullie je weer op de toekomst kunnen richten. Bij mediation worden jullie geholpen om samen afspraken te maken. Een alternatief voor mediation vormt de advocatuur.

Ik kan me voorstellen dat dit je raakt. Probeer iemand te vinden waar je je prettig bij voelt zodat je kunt delen wat er door je heen gaat. Dit kan een vriend(in) zijn, familie, iemand van school maar misschien ook wel je vader of moeder. Bij www.villapinedo.nl vind je leeftijdsgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt en zich nu als “chat”-vrijwilliger inzetten. Als mediator kan ik ook apart een gesprek met kinderen hebben.
Ik zorg voor rust en overzicht tijdens de scheiding. Alle onderwerpen worden inzichtelijk gemaakt en als mediator begeleid ik jullie om tot afspraken te komen. Je zit zelf aan het roer en maakt samen keuzes. Mediation is een relatief snelle en betaalbare manier van scheiden.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Vianen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat klanten over mij zeggen

“Super gedaan Ellen ik voelde me heel prettig en fijn geholpen geen getouw trek.duidelijke uitleg over alles.”
★★★★

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces. Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding van Ellen naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”
★★★★

Wat is mogelijk met de woning?

Hebben jullie een eigen woning? In de mediation gesprekken worden de opties besproken. Zoals tijdelijk samen de woning aanhouden, verkopen of één van beiden blijft in de woning:

 • Als één van jullie beiden in de woning wilt blijven, wordt gekeken of dit mogelijk is. Naast de hypotheekregels, is bijvoorbeeld de hoogte van de alimentatie van invloed.
 • Bij verkoop bespreek ik als scheidingsbemiddelaar met jullie zaken als het gebruiksrecht en de kostenverdeling voor de periode dat de woning in de verkoop staat. Ook wordt besproken welke stappen er moeten worden gezet (denk aan het inschakelen van een makelaar) en waar je aan moet denken.

Extra aandacht voor kinderen bij de scheiding

Met jullie wordt meegedacht hoe je de kinderen (afhankelijke van hun leeftijd) kunt steunen bij de scheiding. Zoals: als jullie hebben besloten te gaan scheiden, wacht dan niet te lang met het vertellen hiervan aan jullie kinderen. Vaak hebben ze het al langer in de gaten dat er iets speelt. Ze kunnen onbewust al signalen hebben opgevangen. Door het te vertellen, kunnen ze dit ook meer plaatsen.

Ook is er een kindgesprek mogelijk met jullie kinderen met mij als mediator. Zo kunnen ze vertellen wat in hen omgaat en wat de scheiding met hen doet. De mediator Vianen staat voor jullie klaar.

Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button