mediator Voorburg

Mediator Voorburg

mediator Voorburg

Mediator Voorburg

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Voorburg bied ik jullie onafhankelijke hulp bij de scheiding. Door samen zaken te regelen, komt er snel rust en duidelijkheid over bijvoorbeeld de kinderen en de woning. Gesprekken zijn bij jullie thuis.

Gaan jullie scheiden? Kies dan voor begeleiding van mij als onafhankelijke mediator Voorburg. Je wordt ondersteund tijdens het hele scheidingsproces. Alle zaken worden samen met jullie besproken en zo kun je samen goede afspraken maken, die passen bij jullie situatie.

Volledige afwikkeling van jullie scheiding

De eerste stap is altijd een kosteloos kennismakingsgesprek. Nadien ziet mijn dienstverlening er als volgt uit:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over alimentatie, financiën, inboedel, verzekeringen, pensioen en een (eigen) woning. Als jullie samen kinderen hebben wordt er een ouderschapsplan gemaakt.
 • De juridische afhandeling wordt door onze vaste advocaat geregeld. Jullie hoeven dus niet zelf naar de rechtbank of nog apart een advocaat in te schakelen.
 • Je betaalt eenall-in tarief voor de hele dienstverlening. Zo weet je precies waar je aan toe bent qua kosten. De hoogte hiervan wordt met jullie besproken tijdens het kosteloze kennismakingsgesprek.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen scheiden

Samen scheiden houdt in dat je onder begeleiding van mij als mediator goede afspraken maakt. Jullie beide belangen worden behartigd en je hoeft niet meer apart een advocaat in te schakelen. Scheiden is emotioneel, alles is onzeker, je zit met veel vragen en zorgen. Ik bied jullie de zekerheid van een goede begeleiding om de scheiding op een voor jullie passende wijze te regelen. Zodat jullie straks beiden weer verder kunnen.

Afspraken zijn bij jullie thuis, of eventueel op een neutrale locatie en altijd met beide partners. Ook is het mogelijk om in de avonduren af te spreken. De eerste afspraak is al mogelijk binnen één week, zodat jullie snel duidelijkheid krijgen over wat er nu allemaal komt kijken bij een scheiding. De mediator Voorburg staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Voorburg. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Volledige afwikkeling van jullie scheiding door onze Sjoerd.

Alle praktische zaken worden stap voor stap besproken en de voor- en nadelen worden op een rijtje gezet, zodat jullie in staat zijn goede afspraken te maken. Denk hierbij aan:

 • Alimentatie: wat willen jullie zelf en wat is reëel? De alimentatie wordt gebaseerd op de alimentatieberekening en afgestemd op jullie situatie. Er is bijvoorbeeld tijdelijk een (dure) huurwoning, zodra er een ander huis met een lagere huur is gevonden, kan de alimentatie worden aangepast.
 • Financiën: hoe gaat de verdeling eruit zien en hoeveel hebben jullie straks allebei te besteden?
 • Eigen woning: wat zijn jullie eigen ideeën? Samen bespreken we de opties, in grote lijnen zijn dat: de woning verkopen, één van de twee blijft in de woning of je kan de woning onverdeeld laten (je blijft dan samen eigenaar). Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over wat mogelijk is met jullie koophuis bij de scheiding.
 • Kinderen bij de scheiding: een goede zorgverdeling maken voor jullie kinderen. Bijvoorbeeld vaste dagen voor het wisselen van de kinderen. Dit geeft duidelijkheid voor iedereen; ook voor vriendjes van je kinderen, die willen langskomen. Of denk aan afspraken over het verplaatsen van de spullen van de kinderen. Het is ook mogelijk dat ik als mediator een apart kindgesprek heb met jullie kinderen. Zo worden zij ook betrokken bij afspraken over hen en kunnen zij vertellen wat ze wel of niet zien zitten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button