Mediator Waadhoeke

Mediator Waadhoeke

Mediator Waadhoeke

Mediator Waadhoeke

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Wat kun je verwachten van mij als mediator Waadhoeke?

Samen met jullie wordt de scheiding stap voor stap zorgvuldig geregeld. Zo zijn er geen losse eindjes en kun je beiden goed verder.

Ik kom bij jullie thuis als mediator Waadhoeke in onder andere Berlikum, Dronrijp, Franeker, Marssum, Menaldum, Minnertsga, Sexbierum, Sint Annaparochie, Sint Jacobiparochie, Tzum, Tzummarum en Winsum.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Volledige afwikkeling van de scheiding met de mediator Waadhoeke

Een scheiding bestaat uit een aantal onderdelen, zoals:

 • Een kennismakingsgesprek bij jullie thuis met jullie samen. Besproken wordt ik kan betekenen, jullie zorgen en vragen en de kosten (het all-in tarief). Zo weet je precies wat je kunt verwachten.
 • In de vervolggesprekken bij jullie thuis wordt alles stap voor stap besproken. Je wordt goed geïnformeerd over de mogelijkheden en waarover afspraken moeten komen. Denk aan de verdeling van de financiën en pensioenen en alimentatie afspraken. Ook jullie woonsituatie en woning komen aan bod. Wat is er bijvoorbeeld mogelijk met jullie woning bij de scheiding? Is het financieel haalbaar dat één van beiden hier blijft?
 • Ook bij kinderen komen er goede afspraken over hen, zoals over de zorgverdeling en kinderalimentatie. Deze afspraken komen in het ouderschapsplan. Om extra aandacht aan kinderen te geven, is er ook de mogelijkheid van een apart kindgesprek.
 • Als alle zaken bij langs zijn gegaan en afspraken zijn gemaakt en door mij vastgelegd, volgt de laatste stap. Dat is de afwikkeling bij de rechtbank. Je hoeft niet zelf naar de rechtbank toe.

Service mediation in Waadhoeke:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators de regio Waadhoeke. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe voorkom je haastig gemaakte afspraken bij de scheiding?

Vaak willen partners die in een echtscheidingsproces zitten er snel weer vanaf. Het is een vervelende, verdrietige periode die gepaard gaat met emoties en zakelijke beslissingen. Dit is niet fijn en je wil graag van alle onzekerheid en moeilijke beslissingen af. Hierdoor worden vaak vanuit emotie overhaaste beslissingen genomen.

Als mediator vraag ik door, geef ik de ruimte aan deze emoties en hierdoor ontstaat erkenning. Daarnaast word je geïnformeerd over de gevolgen van overhaaste keuzes, zodat je je bewust bent en overziet waar je eventueel ja en/of nee tegen zegt.

Wat klanten over mij zeggen

“In deze toch wel stressvolle periode, een vakkundige begeleiding gehad. Zo zijn we goed geholpen naar een “volwassen scheiding”.

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button