Weesp

Mediator Weesp

Neem direct contact op met Ellen Nijenhof: 085 1302983 of mail mij

Als MfN mediator in Weesp ben ik gespecialiseerd in echtscheidingen.

Je wordt goed geïnformeerd, zodat er passende afspraken kunnen komen. Ook juridisch worden zaken goed afgehandeld. Samen regelen biedt jullie rust en overzicht.

Ik kom bij jullie thuis in Weesp en omgeving. Gesprekken zijn ook mogelijk in de avonduren.

Samen scheiden houdt in dat samen met mij als mediator alle zaken worden geregeld. Door samen besluiten te nemen, is de kans dat de afspraken nagekomen worden ook veel groter.

Mediator Weesp maakt samen scheiden mogelijk

Voor de volledige dienstverlening betaal je een all-in tarief. De totale kosten van de scheiding zijn dus vooraf helder. Wat houdt samen scheiden in de praktijk in?

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over jullie woning, jullie toekomstige woonsituatie(s), de verdeling van de financiën en eventuele schulden, pensioen en inboedel. Bij een eigen woning worden de mogelijkheden van de woning bij de scheiding besproken. Er wordt zo snel mogelijk gezorgd voor duidelijkheid en besproken wordt welke stappen jullie moeten zetten.
 • Hebben jullie minderjarige kinderen? Afspraken over hen komen in een ouderschapsplan. Denk aan de zorgverdeling, kinderalimentatie, hoe jullie elkaar informeren en de invulling van vakanties.
 • Er wordt een alimentatieberekening gemaakt. Samen met jullie wordt besproken wat de uitgangspunten zijn hiervoor (wat wordt aangehouden als inkomsten? Wat zijn lasten en ook verwachte lasten?). Op basis hiervan wordt er een reëel alimentatiebedrag afgesproken. Uitgangspunt is dat jullie beiden goed verder kunnen.
 • Als er over alle zaken overeenstemming is bereikt, worden de stukken opgesteld. Deze worden vervolgens ingediend bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding volledig afgerond.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Ruimte voor het gesprek

Er is afhankelijk van jullie behoefte altijd ruimte voor het gesprek. Het kan namelijk zijn dat één van jullie de scheiding niet wil of juist al verder is in de verwerking. Voor de partner die niet zou willen scheiden is dat vaak pijnlijk. Hij/zij moet tijd krijgen om het tot zich door te laten dringen.

Vaak voelen mensen zich verraden als de andere partner (voor hun gevoel) in stilte het besluit genomen heeft te willen scheiden en ze voor een voldongen feit komen te staan. Als dit het maken van afspraken in de weg staat, is hier altijd aandacht voor.

Mediation Weesp voor persoonlijke én praktische hulp

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Afspraken zijn bij jullie thuis of op neutraal terrein en altijd met beide partners. Zo zijn jullie allebei steeds volledig op de hoogte van alles wat besproken is. Als jullie kinderen hebben, wordt er met jullie meegedacht hoe de je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.

Ook is het mogelijk dat ik een kindgesprek met jullie kinderen heb. Zo worden zij ook betrokken bij de afspraken die hen aangaan. Vaak vinden kinderen het fijn dat er extra aandacht voor hen is en dat zij hun ideeën kunnen aangeven.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken waren rustig en begripvol. Ellen heeft ons goed geholpen. We wisten niet wat er op ons af zou komen. En hoe we dingen moesten aan pakken. Ook werd er goed met onze 2 jarige zoon rekening gehouden. Uiteindelijk is alles goed geregeld. En kunnen we beginnen aan een nieuwe start in ons leven.” – Bas uit Montfoort

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button