Mediator Westerkwartier

Mediator Westerkwartier

Mediator Westerkwartier

Mediator Westerkwartier

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Wanneer jullie besluiten om samen te scheiden, kan ik jullie als mediator Westerkwartier bijstaan. Mijn rol is om jullie te begeleiden bij het maken van afspraken en het vinden van oplossingen die voor beide partijen acceptabel zijn. Door samen te werken, kunnen jullie een volledig pakket aan afspraken opstellen dat rust en helderheid biedt, niet alleen voor het heden maar ook voor de toekomst.

Wanneer je voor een scheiding staat, roept dit vaak veel vragen en onzekerheden op. Het is een complex proces waarbij vele praktische en emotionele aspecten komen kijken. Als ervaren mediator begrijpt Ellen dit en streeft zij naar passende oplossingen voor elk aspect van de scheiding.

Samen met jou en je partner zoeken we naar werkbare oplossingen voor praktische kwesties, zoals huisvesting, financiën en de zorg voor eventuele kinderen. Onze focus ligt niet alleen op de materiële aspecten, maar ook op de emotionele impact van de scheiding. We begeleiden jullie bij het vinden van manieren om hiermee om te gaan en samen verder te kunnen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een harmonieuze scheiding met de hulp van mediation

Bij een gezamenlijke scheiding worden alle aspecten stap voor stap behandeld, van begin tot eind. Dit omvat onder andere:

 • We nemen samen met jullie alle belangrijke zaken door, zoals huisvesting, financiën en pensioenen. Daarnaast wordt er een berekening gemaakt voor eventuele alimentatie. Als jullie een huis bezitten, wordt onderzocht wat de mogelijkheden zijn bij de scheiding. Kan één van jullie in het huis blijven en wat zijn de opties voor de ander?
 • Als jullie kinderen onder de 18 hebben, wordt er een ouderschapsplan opgesteld met duidelijke afspraken over hen. Dit omvat de verdeling van zorg, kinderalimentatie en hoe vakanties en feestdagen worden verdeeld.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt geregeld, zodat jullie niet zelf naar de rechtbank hoeven. Op deze manier wordt de scheiding volledig afgerond.

Hoe verloopt mediation in de praktijk?

Het doel van mediation bij scheidingen is om tot overeenstemming te komen over alle praktische zaken. Dit omvat bijvoorbeeld de regeling van de zorg voor jullie kinderen en de hoogte van eventuele alimentatie. De mediator Westerkwartier zal jullie informeren over alle mogelijke opties, zodat jullie in staat zijn om goede afspraken te maken. Daarbij wordt er actief met jullie meegedacht. Alle afspraken worden vastgelegd in officiële documenten om ervoor te zorgen dat ze juridisch geldig zijn. Voor deze volledige dienstverlening wordt een all-in tarief gehanteerd, omdat transparantie belangrijk is.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Westerkwartier. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

De scheiding goed regelen voor kinderen

Hebben jullie kinderen? Naast het opstellen van een solide ouderschapsplan, is het ook mogelijk voor mij om apart met de kinderen te praten in een kindgesprek. Op die manier krijgen ze de kans om hun gedachten te delen met een neutrale partij. De mediator Westerkwartier zet hier zich maximaal voor in.

Het is cruciaal om kinderen de tijd en ruimte te geven. Gedragsproblemen kunnen ontstaan ​​als ze zich niet gehoord voelen, wat kan leiden tot problemen. Een suggestie is om openlijk met jullie kinderen te praten en samen activiteiten te ondernemen. Misschien een fietstochtje maken of samen boodschappen doen. Dit biedt een informele setting waarin je kunt peilen hoe je kind zich voelt en wat er in zijn of haar hoofd omgaat.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button