Mediator Wezep

Mediator Wezep

Mediator Wezep

Mediator Wezep

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Samen scheiden met mij als de mediator Wezep brengt rust en overzicht. Samen regelen brengt jullie rust en duidelijkheid voor nu en in de toekomst.

Als mediator kom ik bij jullie thuis om de hele scheiding te regelen (ook videobellen is mogelijk). Een zorgvuldige afwikkeling van de scheiding geeft jullie de beste basis voor de toekomst, omdat afspraken duidelijk zijn vastgelegd.

Voordelen ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van A tot Z geregeld

Voor de hele scheiding betalen jullie een all-in tarief. Mijn dienstverlening scheiden in 7 stappen in het kort:

 • Samen worden afspraken gemaakt over de financiën, alimentatie, pensioen en jullie woning.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Als dit is afgewikkeld is de hele scheiding geregeld.
 • Je wordt goed voorgelicht over alle opties en mogelijkheden, zoals bij een eigen of huur- woning, de zorgverdeling bij kinderen, financiën, alimentatie en pensioen. Je bent zo in staat goede afspraken te maken. Alle afspraken worden door mij vastgelegd in formele juridische documenten. Zoals het scheidingsconvenant en bij kinderen een ouderschapsplan.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met één van onze deskundige mediators Wezep. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe ziet mediation eruit in de praktijk?

Wat kunnen jullie verwachten van de gesprekken?

 • Het kader vormt hoe jullie zaken hebben geregeld. Vragen hierbij zijn: Hoe zijn jullie getrouwd? Zijn er huwelijkse voorwaarden? Is er een samenlevingscontract?
 • Alle zaken worden vervolgens stap voor stap besproken. Zoals: is er een koopwoning bij de scheiding? Zijn er al ideeën wat je hiermee wilt en wat mogelijk is? Of zijn er kinderen onder de 18 jaar? Zijn er al ideeën over de zorgverdeling?

Hoe betrek je kinderen bij de scheiding?

Hebben jullie kinderen? Kinderen zijn verschillend. Om deze reden wordt met jullie besproken of bepaalde keuzes bij jullie kinderen passen. Hoe vaak moeten ze bijvoorbeeld wisselen van huis? Op welke manier kun je je kind ondersteunen in het scheidingsproces? Ook is het mogelijk dat ik als mediator Wezep apart een kindgesprek met jullie kinderen heb. Hierin kun zij hun verhaal kwijt en wordt gevraagd naar hun ideeën.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button