Mediator Wierden

Mediator Wierden 

Mediator Wierden

Mediator Wierden 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Wat kan ik als mediator Wierden betekenen bij jullie scheiding? Door middel van een stappenplan komen alle praktische én juridische zaken aan bod. Dit brengt duidelijkheid en rust. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Gesprekken zijn bij jullie thuis in Wierden en altijd met jullie beide. We nemen de tijd zodat er tijd en ruimte is om alles goed te bespreken.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding van begin tot eind samen geregeld

Alles komt aan bod met scheiden in 7 stappen, zo weet je zeker dat er geen losse eindjes zijn:

 • In de gesprekken worden alle zaken besproken met een vaste structuur. Zo weet je dat alles aan bod komt en er is overzicht.
 • Als er dringende zaken spelen (denk aan problemen met een tijdelijke omgangsregeling), dan is daar in de gesprekken uiteraard aandacht voor.
 • Als er veel emoties spelen, bijvoorbeeld boosheid of verdriet, kan hier aandacht aan besteed worden. Vaak beïnvloeden emoties het regelen van praktische zaken. Om deze reden helpt het vaak als hier ruimte voor is.
 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over de woning, financiën en/of alimentatie. Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt. Als jullie kinderen onder de 18 jaar hebben komt er ook een ouderschapsplan.
 • De afwikkeling van de rechtbank wordt ook verzorgd. Zo wordt alles door de mediator Wierden geregeld.
 • Kosten: jullie betalen voor de hele dienstverlening een all-in tarief, dit zijn de kosten voor de hele scheiding.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Wierden. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Snel duidelijkheid over de woning bij de scheiding

Bij een koophuis bij de scheiding worden de mogelijkheden met jullie besproken. Bijvoorbeeld verkoop, tijdelijk de woning aanhouden of één van jullie neemt het koophuis over. Wat is praktisch haalbaar en wat zijn jullie ideeën? Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid wat mogelijk is en welke stappen eventueel gezet moeten worden.

Steun voor kinderen bij de scheiding

Scheiden heeft ook gevolgen voor de kinderen. Er is extra aandacht en steun voor hen door:

 • Samen met jullie maken we goede passende afspraken over hen. Aangeraden wordt deze ook met hen te bespreken, zodat jullie kinderen erbij betrokken worden.
 • Er is apart een kindgesprek met hen mogelijk, waarin ik met hen bespreek hoe het met hen gaat en wat zij vinden van de afspraken. Ook kunnen ze aangeven of ze ergens mee zitten.

Waarom kiezen voor samen scheiden?

Waarom samen scheiden? Je kiest hiervoor als je bewust ervoor kiest er samen uit te willen komen. Dit kan voor jullie zelf zijn of omdat jullie kinderen hebben. Als jullie kinderen hebben, investeer je in de onderlinge relatie, ook omdat je met elkaar te maken blijft houden. Vaak werken afspraken in de toekomst dan beter.

Als jullie geen kinderen hebben, levert samen scheiden jullie voordelen op als snelheid en lagere kosten. Ook gaat het bij mediation Wierden er vreedzamer aan toe en wordt voorkomen dat je tegenover elkaar komt te staan.

Wat klanten over mij zeggen

“Prettige balans tussen zakelijk en persoonlijk, zeer toegankelijk en betrouwbaar.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button