Mediator Wijhe

Mediator Wijhe 

Mediator Wijhe

Mediator Wijhe 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Met mij als mediator Wijhe wordt jullie scheiding van A tot Z geregeld. Samen regelen geeft rust en overzicht, zodat je een goede basis legt voor de toekomst.

Als mediator kom ik bij jullie thuis om samen met jullie de hele scheiding te regelen. Doordat alle zaken met jullie stapsgewijs worden besproken en vastgelegd in een rapportage, komt er rust. Alle zaken worden uit elkaar getrokken, waardoor het niet langer één brij is. Zaken worden steeds meer helder, waardoor er meer overzicht komt. Denk aan bijvoorbeeld wat mogelijk is met een koophuis bij de scheiding. Is het mogelijk dat één van jullie hier kan blijven. Wat moet hiervoor uitgezocht worden en wat is haalbaar?

Voordelen ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiden in 7 stappen

Met scheiden in 7 stappen weten jullie zeker dat alles aan bod komt en dat er niets vergeten wordt. Jullie betalen voor het volledige scheidingspakket een all-in tarief. Mijn dienstverlening bestaat uit:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over de financiën, woning, pensioen en inboedel. Voor jullie wordt ook een alimentatieberekening gemaakt, de uitkomsten geven de richtlijn voor zowel de kinder- als partneralimentatie.
 • Bij kinderen komen de afspraken in een ouderschapsplan. Hierin komen passende afspraken over jullie kinderen, zoals de zorgverdeling en kinderalimentatie.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd, op het moment dat over alle zaken goede keuzes zijn gemaakt en alle afspraken door mij zijn vastgelegd. Onze vaste advocaat dient dan de stukken in bij de rechtbank. Als dit is afgerond, is de hele scheiding geregeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Wijhe. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken over kinderen bij de scheiding

Een scheiding heeft uiteraard ook impact op de kinderen. Er is daarom extra aandacht voor hen en met jullie wordt meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding:

 • De vastlegde keuzes moeten altijd passen bij jullie situatie. Hebben jullie bijvoorbeeld jonge kinderen, dan worden samen met jullie afspraken gemaakt voor de komende jaren. Ook wordt een moment vastgelegd om nieuwe afspraken te maken, aangezien bepaalde zaken nog niet te voorzien zijn. Denk aan het moment waarop kinderen naar (middelbare of lagere) school gaan.
 • Het is mogelijk dat ik als mediator Wijhe apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Hierin worden afspraken over hen besproken, wat hun ideeën zijn en of ze vragen hebben.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button