Mediator Wijk bij Duurstede

Mediator Wijk bij Duurstede

Mediator Wijk bij Duurstede

Mediator Wijk bij Duurstede

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Jullie scheiding op zorgvuldige en persoonlijke wijze geregeld door mij als mediator in Wijk bij Duurstede.

Er worden samen met jullie goede afspraken gemaakt, waardoor je verder kunt.  Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Ik kom bij jullie thuis in Wijk bij Duurstede en omgeving, ook is een neutrale lokatie mogelijk.

Volledige afhandeling van de scheiding door de mediator in Wijk bij Duurstede

Alle afspraken zijn bij jullie thuis en in de mediation gesprekken worden alle zaken besproken die relevant voor jullie zijn. Vervolgens verzorg ik de juridische afhandeling van de scheiding. Jullie betalen voor de hele dienstverlening een all-in tarief. De dienstverlening bestaat uit:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen of huurwoning. Bij een koophuis bij de scheiding worden de opties op een rijtje gezet wat er mogelijk en haalbaar is. Ook wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat één van jullie in de woning blijft?
 • Als jullie kinderen onder de 18 jaar hebben, maak ik samen met jullie een ouderschapsplan. Hierin komen afspraken over bijvoorbeeld de zorgverdeling, de invulling van feestdagen en kinderalimentatie.
 • Voor jullie kinderen is er extra aandacht mogelijk in een apart kindgesprek. Zo wordt er ook rekening gehouden met hun wensen en ideeën. Samen met jullie wordt besproken hoe je op een goede manier verder kunt als ouders.
 • De juridische afwikkeling volgt als laatste stap. Hiermee is jullie scheiding volledig afgewikkeld.

Resolve Visie mediation Wijk bij Duurstede:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Wijk bij Duurstede. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Vragen over mediation Wijk bij Duurstede

Gemiddeld duurt een scheidingstraject via mediation 4 à 5 maanden. Dit is onder andere afhankelijk van jullie situatie en hoe snel er overeenstemming is over alle zaken. Ga uit van 3 tot 5 mediation gesprekken bij jullie thuis en daarna volgt de juridische afwikkeling, deze is schriftelijk. 

In het echtscheidingsconvenant komen alle afspraken die voor jullie relevant zijn vastgelegd. In de mediation gesprekken worden alle zaken doorgenomen, waardoor jullie vervolgens in staat zijn goede afspraken te maken. De mediator ondersteunt jullie in het maken van de afspraken, en zorgt dat deze wettelijk kloppen. 

Een eerste afspraak kan meestal plaatsvinden binnen enkele dagen en is gewoon bij jullie thuis. Dit is een kosteloze kennismaking en altijd met beide partners (dit geldt ook voor de vervolg mediation gesprekken). Jullie situatie en de dienstverlening van de mediator wordt besproken.

De mediator Wijk bij Duurstede is een MfN geregistreerd mediator en is dus gecertificeerd. Daarnaast maakt de mediator Wijk bij Duurstede onderdeel uit van een team van mediators waardoor alle benodigde kennis om de scheiding goed af te ronden in huis is.

Voorwaarde voor mediation is dat je samen om de tafel wilt met je partner en de onafhankelijke mediator. Dit kan moeilijk zijn door de emoties die er spelen, maar levert jullie gezamenlijk gedragen afspraken op. 

Stap voor stap jullie scheiding regelen met de mediator in Wijk bij Duurstede

Er wordt gewerkt met een stappenplan en een checklist, zodat er overzicht komt. Zo weten jullie zeker is dat er niets over het hoofd wordt gezien. Mediation is ook geschikt als je moeilijk met elkaar kan communiceren. Jullie worden hier in de gesprekken bij ondersteund.

Als algemene regel geldt: je mag het over alles oneens zijn, als je maar de intentie hebt om er samen uit te komen. Als er verschillende opvattingen zijn over bijvoorbeeld de zorgverdeling van de kinderen, bespreek ik samen met jullie waarin je elkaar tegemoet kunt komen.

Wat klanten over mij zeggen

“Super gedaan Ellen ik voelde me heel prettig en fijn geholpen geen getouw trek.duidelijke uitleg over alles.”
★★★★

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces.Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding van Ellen naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”
★★★★

Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button