Mediator Winsum

Mediator Winsum

Mediator Winsum

Mediator Winsum

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Laat mij jullie begeleiden als jullie mediator Winsum. Ik sta klaar om jullie door het proces te loodsen met zorg en toewijding. Samen komen we tot een duidelijke regeling die rust brengt, niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.

Samen met mijn team van Mediation Noord-Nederland zetten we ons in om tot goede oplossingen te komen, zonder dat jullie daarbij de regie verliezen. We nemen de tijd om te luisteren naar jullie wensen en behoeften, en helpen jullie om tot afspraken te komen waar beide partijen achter kunnen staan.

Maar onze ondersteuning gaat verder dan alleen het regelen van praktische zaken. We begrijpen ook dat een scheiding een emotionele rollercoaster kan zijn, en we zijn er om jullie daarbij te ondersteunen. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek bij jullie thuis tot aan de afronding van de scheiding, staan we aan jullie zijde om jullie te helpen dit hoofdstuk af te sluiten en verder te gaan naar een nieuwe fase in jullie leven.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen scheiden met behulp van mediation

Gaan jullie uit elkaar en zoeken jullie een manier om dat in harmonie te regelen? Samen scheiden met behulp van mediation kan een goede keuze zijn. Dit proces omvat het stap voor stap regelen van alle belangrijke zaken, van het begin tot het einde.

 • In een mediationtraject worden alle kwesties met jullie besproken. Van het huis tot financiën en pensioenen, geen detail wordt over het hoofd gezien. Ook wordt er een grondige alimentatieberekening uitgevoerd. Als jullie een koophuis hebben, wordt er onderzocht wat de mogelijkheden zijn. Kan een van jullie in de woning blijven, en wat zijn de opties voor de ander?
 • Als er kinderen jonger dan 18 zijn, wordt er een ouderschapsplan opgesteld met duidelijke afspraken over hun welzijn. Dit omvat de verdeling van de zorg, kinderalimentatie en hoe vakanties en feestdagen worden verdeeld.
 • Het mooie is dat de afhandeling bij de rechtbank wordt geregeld. Jullie hoeven zelf niet naar de rechtbank te gaan. Op deze manier wordt de scheiding volledig en zorgvuldig afgehandeld.

Hoe verloopt mediation in de praktijk?

Bij mediation draait het om het bereiken van overeenstemming over alle praktische aspecten van de scheiding. Dit omvat vragen zoals hoe de zorg voor de kinderen eruit zal zien en wat een eerlijke hoogte is voor de alimentatie. De mediator Winsum zal jullie informeren over alle mogelijke opties, zodat jullie goede afspraken kunnen maken. Bovendien wordt er met jullie meegedacht gedurende het hele proces. Alle afspraken worden vastgelegd in officiële documenten, zodat ze ook juridisch geldig zijn.

Het tarief voor de volledige dienstverlening is een all-in tarief, wat transparant en eerlijk is.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Winsum. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Regel de scheiding goed, vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn

Hebben jullie kinderen? Naast het vastleggen van solide afspraken in het ouderschapsplan, is er ook ruimte om een kindgesprek te hebben. Zo krijgen zij de kans om hun kant van het verhaal te vertellen aan een neutrale partij.

Het is cruciaal om de kinderen tijd en ruimte te geven. Soms kunnen er gedragsveranderingen optreden, zoals moeilijkheden op school of problemen met vriendjes. Ga in gesprek met de kinderen en trek er samen op uit voor iets leuks. Misschien een fietstochtje of samen de boodschappen doen. Op die manier kun je tussen de regels door peilen hoe ze zich voelen.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button