Woudenberg

Mediator Woudenberg

Woudenberg

Mediator Woudenberg

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
Keurmerk MFN mediators logo

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Wat kan ik als mediator Woudenberg voor jullie betekenen?

Alle praktische en juridische zaken worden afgehandeld. Samen regelen geeft overzicht en duidelijkheid voor nu en straks.

Ik kom bij jullie thuis in Woudenberg en omgeving. Bij een scheiding komt er van alles op je af en zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Er is verdriet, boosheid, je moet van alles en je hebt geen idee waar je moet beginnen. Als mediator bij de scheiding kan ik jullie helpen om helderheid te krijgen en rust te creëren.

De mediator Woudenberg biedt een volledig scheidingspakket

Alle praktische én juridische zaken worden geregeld mét oog voor de emoties. Wat kun je verwachten?

 • Praktische zaken worden geregeld: alimentatie afspraken, verdeling van de financiën en pensioenen en jullie woonsituatie.
 • Is er een koophuis bij de scheiding? Dan zorgen we voor snel antwoorden op de vragen die er zijn: is het haalbaar dat één in de woning blijft? Wat is mogelijk voor de andere partner?
 • Afspraken over kinderen onder de 18 jaar komen in een ouderschapsplan. Denk aan een passende zorgverdeling en hoe regel je de kinderalimentatie. Ook wordt besproken hoe je goed als ouders verder kunt en is een apart kindgesprek mogelijk. Kinderen worden zo betrokken bij afspraken over hen. Ook worden er tips gegeven hoe je de kinderen steunt bij de scheiding. Zoals: voorkom dat ze het gevoel hebben dat ze moeten kiezen. Maak duidelijk dat ze zelf hun wensen mogen aangeven. Dat het niet gaat om wat zij denken dat de ouders leuk of minder leuk vinden, maar wat zij zelf willen. Denk aan verjaardagen of vakanties.
 • Afwikkeling bij de rechtbank is de laatste stap van de scheiding.
 • Vooraf zijn de kosten duidelijk, we werken namelijk met een all-in tarief.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Met mediation wordt niets vergeten

Bij een scheiding zijn er veel vragen en zorgen. Waar moeten we beginnen en wat moeten we nu? Vergeten we niets? Welke dingen zijn verplicht? Door te werken met een stappenplan, krijg je overzicht en wordt niets vergeten. Je eigen ideeën staan centraal. Wat vind je belangrijk?

In de gesprekken wordt hier verder op doorgepraat om zo een goed beeld te krijgen van je situatie en wensen. Vervolgens wordt er met je gezocht naar oplossingen. Alternatieven en consequenties van keuzes worden besproken.

Bijvoorbeeld: jullie hebben kinderen en je wilt graag co-ouderschap en beiden de kinderen veel blijven zien. Vragen zijn dan: Hoe moet dit financieel? Hoe werkt het in de praktijk? In de gesprekken zal ik met jullie bespreken: past het bij jullie kinderen? Past het bij de woon- en werksituatie van jullie beiden? Hoe maak je het elkaar mogelijk dat het goed verloopt?

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button