Mediator Zeeuws Vlaanderen

Mediator Zeeuws Vlaanderen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust
Mediator Zeeuws Vlaanderen

Mediator Zeeuws Vlaanderen

Jullie scheiding wordt volledig geregeld door de mediator Zeeuws-Vlaanderen. Onafhankelijke begeleiding gedurende het gehele traject.

Jullie scheiding wordt volledig geregeld voor een all-in tarief. Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken. Dat kan ook in de avonduren. Gesprekken zijn altijd met jullie beide. We komen er dan achter of er een klik is. Dat is erg fijn, er komen tijdens het traject nogal beladen onderwerpen op tafel. Je op je gemak te kunnen voelen, is dan fijn.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tessa biedt het volledige scheidingspakket

Met scheiden in 7 stappen weet je zeker dat alles aan bod komt. Jullie betalen voor de hele dienstverlening een all-in prijs, zo weten jullie zeker dat er geen onverwachte kosten achteraf komen. Tijdens het traject komen vele belangrijke zaken aan bod. Denk aan het volgende:

 • In de gesprekken bij jullie aan tafel worden alle zaken op een rijtje gezet. Denk aan goede afspraken over de woning, jullie toekomstige woonsituatie, verdeling van de financiën en eventuele leningen, inboedel, pensioen en alimentatie. Bij kinderen komt er een ouderschapsplan.
 • Als er over alles overeenstemming is bereikt, leg ik de afspraken vast in juridische documenten en volgt de afwikkeling bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding tot een goed einde gebracht.

De mediator Zeeuws-Vlaanderen staat gedurende het gehele traject voor jullie klaar.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Zeeuws-Vlaanderen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Steun bij jullie scheiding

Naast het regelen van alle praktische en juridische zaken, is er ook ruimte om zaken te bespreken en worden er tips gegeven hoe je zo goed mogelijk de scheiding doorkomt, zoals:

 • Erken alle gevoelens die er zijn en zoek een manier om er mee om te gaan, zodat voor jezelf en voor jullie kinderen een nieuw, ook goed leven ontstaat.
 • Aanvaard dat je de dingen anders doet dan de ander, maar dat je beiden de intentie hebt om het goed te doen.
  Onderzoek je eigen rol en verantwoordelijkheid, daar ligt je kracht – over de ander heb je geen macht.

Elke scheiding is anders

Door ‘aan te voelen’ wat jullie nodig hebben, dat te benoemen en te checken of dat ook zo is, wordt er zoveel mogelijk bij jullie aangesloten. Willen jullie bijvoorbeeld juist snel scheiden of is er meer aandacht nodig voor jullie verhaal omdat één van beiden er bijvoorbeeld nog erg veel moeite mee heeft. Wat jullie kunnen verwachten van mediation in de praktijk:

 • Het vertrouwen in mij is van belang , als diegene die jullie begeleidt het huwelijk tot een goed einde te brengen. Het kennismakingsgesprek wordt dan ook gebruikt om te vertellen hoe mijn dienstverlening eruit ziet, wat ik voor jullie kan betekenen en hoe ik bij jullie aan kan sluiten.
 • Voor kinderen is er extra aandacht mogelijk in een apart kindgesprek. Zo is ook tijd en ruimte voor hen en kunnen zij aan een onafhankelijk iemand hun verhaal kwijt en hun ideeën over wat zij belangrijk vinden.
 • Ook zaken die voor jullie urgent zijn, worden snel in het proces besproken Denk bijvoorbeeld aan snel duidelijkheid over de mogelijkheden van de woning bij de scheiding. Welke stappen moeten worden gezet om dit zo snel mogelijk helder te krijgen?

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces. Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button