Mediator Zeewolde

Mediator Zeewolde

Mediator Zeewolde

Mediator Zeewolde

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Wat kan ik als mediator in Zeewolde betekenen?

Mijn dienstverlening bestaat uit het samen regelen van alle praktische zaken en jullie bijstaan gedurende de hele scheiding. Samen overleggen geeft rust en duidelijk

Ik kom bij jullie thuis in Zeewolde en Almere. Een scheiding gaat vaak gepaard met heftige emoties; verdriet, woede en angst lopen door elkaar heen. Hoe kun je dan toch alle praktische zaken goed regelen?

Ik luister en denk met jullie mee en zorg ervoor dat de communicatie in juiste banen geleid wordt. Dit zorgt vaak ook voor ruimte en rust voor het regelen van zaken. Doel is altijd goede afspraken te maken, waar je ook over een tijd nog achter kunt staan.

Een volledig scheidingspakket

Hoe ziet samen scheiden eruit in de praktijk?

 • Keuzes over de woning, de financiën en de zorg voor jullie kinderen worden besproken. Ook bespreek ik samen met jullie de alimentatie. Daarvoor maak ik een alimentatieberekening, waarbij op voorhand de input met jullie is besproken. Denk hierbij aan wisselend inkomen bij onregelmatig werk of als zelfstandige. Uitgangspunt is dat er reële afspraken tot stand komen.
 • Als over alle zaken overeenstemming is bereikt, zet ik alle afspraken in een scheidingsconvenant. Als er kinderen zijn, komen alle afspraken over de kinderen in het ouderschapsplan te staan. Zoals afspraken over de zorgverdeling, invulling van vakantieperioden en de wijze waarop jullie elkaar op de hoogte houden omtrent de kinderen.
 • Onze vaste samenwerkende advocaat dient de scheiding in bij de rechtbank. Je hoeft zelf niet meer naar de rechtbank. Vervolgens wordt de scheiding ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand. Hiermee is de scheiding volledig afgerond.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

De voordelen van mediation Zeewolde

De voordelen van mediation via Resolve op een rij:

 • Je betaalt een all-in tarief (kosten scheiding), dus geen onverwachte kosten.
 • Bij een eigen woning komt er snel duidelijkheid over de mogelijkheden van de eigen woning bij de scheiding. Zo wordt het woonplaatje voor jullie snel duidelijk.
 • Er is apart met jullie kinderen een kindgesprek mogelijk. Dit is laagdrempelig en bedoeld om jullie kinderen te steunen.
 • Afspraken zijn bij jullie thuis en met beide partners. Er is ruimte en aandacht voor jullie verhaal. Je blijft uit de strijd en/of voorkomt dat je in een strijd komt. Afspraken kunnen zowel overdag als ‘s avonds worden ingepland.
 • De scheiding kan, afhankelijk van wat jullie nodig hebben en wat passend is voor jullie beiden, binnen 3 maanden zijn afgehandeld.

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt. Er werd goed meegedacht over onze specifieke situatie. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button