Mediator Zeist

Mediator Zeist

Mediator Zeist

Mediator Zeist

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Jullie scheiding wordt samen met mij als mediator Zeist volledig geregeld. Er komt snel duidelijkheid over alles wat er bij de scheiding komt kijken. Daardoor komt er rust en overzicht.

Alle gesprekken zijn bij jullie thuis, daardoor is er ruimte voor het gesprek. In het vrijblijvende kennismakingsgesprek worden de kosten van de scheiding (all-in tarief) besproken, zo zijn er geen verrassingen achteraf.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Begeleiding tijdens jullie scheiding

Met scheiden in 7 stappen weten jullie zeker dat alles aan bod komt en er geen losse eindjes zijn, dit geeft rust voor de toekomst. Het volledige scheidingspakket van de mediator Zeist bestaat onder andere uit:

 • Ik begeleid jullie als mediator in Zeist om samen afspraken te maken over de alimentatie, financiën bij de scheiding, pensioen en jullie (koop- of huur)woning. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er besproken wat mogelijk is en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid.
 • Ook is er ruimte om stil te staan bij de emotionele kant van de scheiding. Zodra over alles overeenstemming is stel ik het scheidingsconvenant op, deze neem ik uiteraard met jullie door.
 • Bij kinderen worden jullie begeleid om een ouderschapsplan op te stellen, we zullen alles bespreken wat met jullie kinderen te maken heeft. Denk hierbij aan de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte houden als het om de kinderen gaat.
 • Ik kan ook een kindgesprek met jullie kinderen hebben, zodat zij hun verhaal kwijt kunnen. De gesprekken kunnen ook in de avonduren en zijn altijd met jullie samen, zodat je allebei over alle informatie beschikt.
 • De juridische procedure wordt door onze eigen advocaat verder in gang gezet. Jullie hoeven dus niet zelf naar de rechtbank toe of een advocaat in te schakelen. Hiermee is jullie scheiding volledig en zorgvuldig afgehandeld. De mediator Zeist begeleidt jullie van A tot Z.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Zeist. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat kun je verwachten van het kennismakingsgesprek?

Ik neem altijd ruim de tijd voor het kennismakingsgesprek. Ik nodig jullie als mediator Zeist uit om de hele situatie toe te lichten, zodat ik hier een beeld van kan vormen. Door gerichte vragen te stellen kan ik een betere inschatting maken van de dienstverlening die in jullie specifieke geval nodig is. We gaan bespreken of:

 • Er kinderen zijn en of deze al op de hoogte zijn van de scheiding, of jullie een koopwoning hebben, of een eigen bedrijf etc.
 • Jullie al ideeën hebben, of is de beslissing te gaan scheiden nog maar net genomen?
 • Verder licht ik het proces en mijn werkzaamheden verder toe en neem ik de tijd om al jullie vragen te beantwoorden.
 • Nadien zal ik het tarief en de dienstverlening afstemmen op jullie situatie, dit is altijd maatwerk. Ook bespreken wij de actiepunten voor de volgende afspraak.

Specialist Ellen

Willen jullie je scheiding regelen met Ellen Nijenhof? Neem dan via het contactformulier contact met haar op voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Tijdens een eerste gesprek bespreekt Ellen jullie persoonlijke situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt, wat je van haar dienstverlening kunt verwachten en het tarief.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button