Wim Bramel

Mediator Zevenaar 

Mediator Zevenaar

Mediator Zevenaar 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Ik help jullie graag als mediator in Zevenaar en omgeving zoals Duiven, Huissen en Westervoort, om alles goed te regelen.

Een zorgvuldige en persoonlijke afwikkeling van de scheiding; dat is wat je kunt verwachten.

In gesprekken bij jullie thuis word je goed geïnformeerd, zodat je goede afspraken kunt maken over alle praktische zaken. Ook ondersteun ik de onderlinge communicatie en bij het maken van keuzes waar jullie allebei achter staan. Er is aandacht voor jullie zelf en bij kinderen, ook ook hen.

Jullie scheiding volledig geregeld

Het eerste gedeelte van de mediation bestaat uit een aantal gesprekken waarin we samen toewerken naar het maken van afspraken. Het tweede gedeelte bestaat uit de afwikkeling bij de rechtbank door onze eigen advocaat. Voor de complete dienstverlening geldt een all-in tarief. Wat kun je hiervoor verwachten?

  • Over alles dat geregeld moet worden maken we samen afspraken. Zoals de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en de (eigen) woning. Bij een koophuis bij de scheiding wil je snel weten waar je aan toe bent. Er wordt dan ook snel gezorgd voor duidelijkheid of het haalbaar is dat één van beiden de woning overneemt.
  • Als jullie je allebei in de afspraken kunnen vinden, stel ik het scheidingsconvenant op. Bij minderjarige kinderen komt er een ouderschapsplan. Deze bespreek ik samen met jullie, denk daarbij aan afspraken over de zorgverdeling, de kinderalimentatie, wat zijn belangrijke opvoedkundige zaken, gaan jullie samen naar de ouderavonden? Het is ook mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb. Zij kunnen dan vertellen wat hun mening is over afspraken over hen en hoe het met ze is.
  • Vervolgens volgt de juridische procedure, onze advocaat dient de stukken in bij de rechtbank en regelt de verdere juridische procedure. Jullie hoeven dus niet zelf naar de rechtbank.

Hoe wij jullie helpen?

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen zorgen voor oplossingen

Naast de wettelijke richtlijnen en de rechten en plichten naar elkaar toe, zoeken we naar oplossingen die voor allebei de partners werken.

Bijvoorbeeld: jullie wonen nog samen in één huis, dat inmiddels te koop staat. Wat zijn de praktische gevolgen als één van jullie een huis wil huren, om een eigen plek te hebben. Dit betekent dat er extra kosten zullen zijn, maar ook dat er rust voor alle partijen is. Dit geldt natuurlijk ook voor de kinderen. Samen bespreken we dan de totale situatie: kan bijvoorbeeld de alimentatie hierop afgestemd worden? Hoe komt het totale financiële plaatje eruit te zien? Zijn er eventuele emoties of pijnpunten die in de weg staan?

Goede hulp bij scheiden houdt in: dat er passende afspraken komen, dat je goed geïnformeerd wordt én dat er aandacht is voor de emotionele impact van de scheiding. Dit geeft het beste uitgangspunt voor de toekomst.

Wat klanten over mij zeggen

“Goed geholpen In deze zware tijd.” – Maurice uit Ewijk

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button