Mediator Zuid Beveland

Mediator Zuid-Beveland

Mediator Zuid Beveland

Mediator Zuid-Beveland

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust
Wat kan ik betekenen als mediator Zuid-Beveland? Ik kom bij jullie thuis voor gesprekken. Ook de afwikkeling bij de rechtbank neem ik uit handen. Samen regelen geeft rust voor nu en straks.

Waarom samen scheiden? Je hebt zelf het meeste zicht op wat passend is bij jullie eigen situatie. Door zaken samen te bespreken met een onafhankelijke mediator en hier je keuzes op te baseren, geeft dit het beste uitgangspunt voor de toekomst. Je laat geen rechter er aan te pas komen, die gaat beslissen hoe dingen moeten.

Voordelen mediator Tessa:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tessa biedt een volledig scheidingspakket

Je kunt van mij verwachten: een persoonlijke aanpak waarbij de scheiding zorgvuldig geregeld wordt. De belangen van jullie allebei worden behartigd:

 • Samen worden afspraken gemaakt over de financiën, woning, pensioen en inboedel. Alle afspraken worden vastgelegd. Op basis van een alimentatieberekening worden er afspraken gemaakt. Dit geldt zowel voor de hoogte als de duur van de alimentatie. Ook jullie woonsituatie en een eigen woning bij de scheiding worden besproken. Wat is nu haalbaar, hoe wordt dit duidelijk en wat zijn jullie ideeën?
 • Hebben jullie kinderen dan komt er een ouderschapsplan. Hierin komen alle afspraken over de zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe je elkaar blijft informeren over de kinderen.
  De juridische afhandeling is schriftelijk (je hoeft niet zelf naar de rechtbank) en wordt voor jullie verzorgd.
 • Je betaalt een all-in tarief, zo zijn de kosten vooraf duidelijk.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Zuid-Beveland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken bij de scheiding

Als de scheiding eenmaal is afgerond wil je ook dat de afspraken goed lopen in de praktijk. Kom deze dan ook na en spreek de ander er ook op aan, als dit niet gebeurt. Je kunt in overleg met elkaar ook altijd afspraken aanpassen, als je het er beiden mee eens bent. Denk aan aanpassingen over de zorgverdeling van de kinderen, als deze ouder worden.

Hebben jullie kinderen, dan is er ook een apart kindgesprek mogelijk. Hierin wordt gevraagd wat zij van de afspraken over hen vinden en of ze zelf ideeën of vragen hebben. Dit gesprek is gewoon bij jullie thuis.

Scheiden en nu?

Scheiden en nu? Door samen om de tafel te gaan om afspraken te maken, houd je de regie over wat er gebeurt. We kijken altijd naar beide partijen. Blijft bijvoorbeeld één van beiden in de woning, wat is er dan mogelijk voor de ander? Over alle praktische zaken worden goede oplossingen gezocht én er is tijd om vragen en zorgen te bespreken. Dit geeft jullie het beste uitgangspunt om straks goed verder te kunnen. De mediator Zuid-Beveland staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Een snelle en complete afwikkeling van onze scheiding. Duidelijke afspraken en rapportage.”
★★★★

“Wij hadden redelijk spoed en hierin werd meegedacht en proces voortvarend aangepakt. Heel prettig dat afspraken flexibel gemaakt konden worden en ook in de avonduren.”
★★★★

Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button