Mediator Zwartewaterland

Mediator Zwartewaterland

Mediator Zwartewaterland

Mediator Zwartewaterland

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Regel het goed met de mediator Zwartewaterland, regel het samen en netjes, mét de juiste begeleiding. Samen regelen geeft rust en overzicht, voor nu en straks.

Als mediator kom ik normaliter bij jullie thuis. Gesprekken zijn altijd met jullie beide en kunnen ook in de avonduren plaatsvinden. Videobellen behoort ook tot de mogelijkheden. Als je besluit te gaan scheiden, wil je graag overzicht en snel weten waar je aan toe bent. Wat is goed voor de kinderen, hoe gaat het financiële plaatje eruit zien en hoe zit het met de woning? Van mij als scheidingsbemiddelaar kunnen jullie een volledig scheidingspakket verwachten, waarbij alle praktische en juridische zaken worden geregeld

Resolve Visie mediation Zwartewaterland:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een compleet scheidingspakket

Gesprekken zij bij jullie thuis en altijd met beide partners. Zo zijn jullie beiden steeds op de hoogte en worden jullie beide belangen behartigd. De scheiding wordt van het begin tot en met de juridische afwikkeling geregeld. Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. De stappen van de mediator Zwartewaterland bestaan uit:

 • Samen met jullie worden alle zaken stap voor stap besproken. Zoals de financiën, jullie woning, inboedel en alimentatie. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat er mogelijk is. Hebben jullie kinderen, dan komt er een ouderschapsplan. Hierin worden alle afspraken over hen vastgelegd.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt door mij als mediator verzorgd. Als dit is geregeld, is de scheiding volledig afgewikkeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Zwartewaterland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe regel je de scheiding goed voor de kinderen?

Het is mogelijk dat ik als mediator Zwartewaterland apart een kindgesprek met jullie kinderen heb. Dit is laagdrempelig en bedoeld om kinderen bij de afspraken over hen te betrekken. Verder worden er tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding zoals:

 • Laat kinderen merken en vertel hen dat jullie samen ouders blijven en blijven overleggen met elkaar. Zo kunnen zij weer vertrouwen krijgen in de nieuwe situatie die gaat ontstaan. Houd conflicten tussen jullie als (ex) partners buiten jullie contact als ouders.
 • Naast een goede zorgverdeling worden er afspraken gemaakt over de vakanties en feestdagen. Over de invulling van de vakanties van kinderen: zorg er ook voor dat jullie kind thuis is en dus niet de hele tijd weg is. Afspraken die jullie belangrijk vinden over de opvoeding kunnen ook worden besproken. Denk bijvoorbeeld aan afspraken over het maken van huiswerk of bedtijden.

Goede afspraken over alimentatie

Als het van toepassing is wordt er voor jullie een alimentatieberekening gemaakt. Uitgelegd wordt hoe deze berekening tot stand komt. Er worden officiële Trema normen gebruikt en jullie inkomen(s) en lasten worden ingevoerd.

De behoefte aan alimentatie wordt bepaald en daarnaast wordt er gekeken of er draagkracht is. Dit geldt voor zowel de kinder-als partneralimentatie. Insteek is in de mediation gesprekken te komen tot goede en reële alimentatieafspraken.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button