Mediator Zwolle

Mediator Zwolle

Mediator Zwolle

Mediator Zwolle

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Regel het goed, regel het samen met mij als mediator Zwolle. Naast gesprekken is ook videobellen mogelijk. Je wordt ondersteund in het maken van goede passende afspraken en ook de juridische afwikkeling wordt verzorgd.

Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren. Neem contact op voor meer informatie of het maken van een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bespreek ik graag wat ik voor jullie kan betekenen. Ik sta jullie graag bij.

Service mediator Zwolle:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Theo biedt een volledig scheidingspakket

Als jullie hebben besloten de eerste stap te zetten om de scheiding te regelen komt er als eerste een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek is met jullie beiden en is bij jullie thuis. Mijn dienstverlening wordt uitgelegd en wat ik voor jullie kan betekenen. De kosten voor de hele scheiding, het all-in tarief, worden besproken en hoe lang het hele traject zal duren. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen en urgente zaken te bespreken.

In een aantal stappen ‘scheiden in 7 stappen‘ wordt jullie scheiding goed en zorgvuldig geregeld, zoals:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over alle zaken die geregeld moeten worden. Deze worden vastgelegd in het scheidingsconvenant. Denk aan jullie toekomstige woonsituatie, alimentatie, financiën, pensioen en inboedel. Hebben jullie een eigen woning, dan worden de opties besproken wat goede keuzes zijn bij de scheiding over de woning. Zoals verkoop of de mogelijkheid dat één van jullie de woning overneemt.
 • Hebben jullie minderjarige kinderen? Afspraken over hen komen in het ouderschapsplan. Samen met jullie wordt gezorgd voor een passende zorgverdeling. Ook worden er afspraken gemaakt over de invulling van vakanties en afspraken over de opvoeding worden vastgelegd. Streven is de scheiding zo goed mogelijk te regelen voor jullie kinderen. Door te zorgen voor goede duurzame afspraken, die werken in de praktijk en anticiperen op de toekomst. Denk aan de situatie dat er een nieuwe partner in beeld komt en wat verandert als jullie kinderen ouder worden.
 • Onze vaste advocaat zorgt voor de juridische afhandeling bij de rechtbank en dient de stukken in. Als de beschikking van de scheiding is afgegeven door de rechtbank, is de laatste stap dat de scheiding wordt ingeschreven in het huwelijksregister bij de gemeente. Dit betekent dat de hele scheiding is afgerond. Gedurende dit proces blijf ik als mediator Zwolle jullie contactpersoon.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Zwolle. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe maak je goede afspraken over de kinderen?

Als jullie kinderen hebben ondersteun ik jullie in het maken van goede afspraken. Deze moeten zoveel mogelijk passen bij hun leeftijd, karakter en wensen:

 • Bij jonge kinderen worden afspraken zo concreet mogelijk vastgelegd. Denk aan tijdstippen waarop jullie kind naar de andere ouder gaat en wie er haalt en/of brengt.
 • Hebben jullie oudere kinderen? Houd dan niet te strak vast aan de afspraken, maar ga ook soepel om met het ouderschapsplan. Overleg met jullie kind en de andere ouder als jullie kind bijvoorbeeld aangeeft liever niet een keertje naar de andere ouder te gaan, omdat hij/zij zijn vrienden graag wil zien.

Ook is het mogelijk dat ik kinderen apart spreek in een kindgesprek. Dit gesprek is laagdrempelig en gewoon bij jullie thuis. Als mediator Zwolle woon ik in de buurt. Kinderen worden uitgenodigd te vertellen over de scheiding.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator Zwolle van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button