Mediator Abcoude

Mediator Abcoude

Mediator Abcoude

Mediator Abcoude

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Waarom voor mij kiezen als mediator Abcoude? Ik geef jullie concrete antwoorden en duidelijkheid, met name op cruciale gebieden zoals huisvesting en de zorg voor kinderen. Samen regelen betekent dat alles goed wordt afgehandeld, wat voor gemoedsrust in de toekomst zorgt. Mijn expertise ligt specifiek in Abcoude en omgeving.

Door gezamenlijk aan tafel te zitten, wordt de scheiding geregeld aan de hand van een stappenplan die ik als mediator heb samengesteld. Jullie ontvangen volledige informatie, er is ruimte voor emoties en we nemen ook de juridische kanten van de scheiding mee.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een volledig pakket voor jullie scheiding

Om te beginnen plannen we een gratis kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Hier bespreken we jullie situatie, wensen en mijn rol als mediator Abcoude, evenals de kosten (all-in tarief). Als jullie ervoor kiezen om met mij verder te gaan, omvat ons pakket:

 • Samen stellen we stap voor stap afspraken op voor alle aspecten, zoals alimentatie, huisvesting, pensioen, inboedel en financiën. We bekijken jullie ideeën en wat zowel praktisch als juridisch mogelijk is. Bijvoorbeeld, hoe zit het met jullie huis bij de scheiding? Kunnen jullie het behouden, en zo niet, hoe komen wij daar samen uit?
 • Voor jullie minderjarige kinderen stellen we samen een ouderschapsplan op. Hierin leggen we passende regelingen vast voor de zorgverdeling, feestdagen, verjaardagen en kinderalimentatie.
 • De juridische afwikkeling wordt verzorgd door onze vaste advocaat, waarbij ik jullie vaste aanspreekpunt blijf. Alles is inbegrepen in ons all-in tarief.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Abcoude. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe zorgen jullie ervoor dat de scheiding goed verloopt voor jullie kinderen?

Het maken van goede afspraken over de kinderen en het ondersteunen van hen tijdens de scheiding zijn van groot belang. Hier zijn enkele suggesties:

 • Houd je eigen emoties en persoonlijke zorgen over de scheiding gescheiden van de afspraken en zorg voor de kinderen. Het streven is altijd naar een solide ouderschapsplan met duidelijke afspraken over de zorg voor de kinderen.
 • Betrek oudere kinderen vroegtijdig in het proces en laat ze hun wensen en behoeften uiten, zonder hen het gevoel te geven dat ze partij moeten kiezen. Neem hun ideeën serieus en kijk of deze haalbaar zijn, bijvoorbeeld met betrekking tot de zorgverdeling of vakantieplanning.
 • Als mediator Abcoude bied ik ook de mogelijkheid voor aparte kindgesprekken, zodat kinderen zich betrokken voelen en hun stem kunnen laten horen in het ouderschapsplan.

Goede ondersteuning en praktische hulp bij jullie scheiding

Partners kunnen verschillende standpunten hebben tijdens het scheidingsproces. De een kan bijvoorbeeld verder zijn en wil snel tot afspraken komen, terwijl de ander nog emotioneel betrokken is. Beide standpunten verdienen begrip en aandacht. Door openlijk te praten over deze verschillen ontstaat vaak meer begrip en medeleven.

Met mediation Abcoude streven we ernaar om jullie scheiding op een goede en zorgvuldige manier af te handelen. We bieden ook snel antwoorden en nieuwe zekerheden in deze onzekere periode van scheiding.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijne samen werking, duidelijke uitleg over zaken.” – Bernadette uit Veenendaal

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button