mediator Achterhoek

Mediator Achterhoek 

mediator Achterhoek

Mediator Achterhoek 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Jullie scheiding in ervaren handen bij een scheidingsexpert van ResolveVisie. Ik kom bij jullie thuis om de scheiding volledig met jullie samen te regelen. Ook wordt er gezorgd voor een goede juridische afwikkeling. Samen regelen brengt rust en overzicht.

Je gaat samen met mij als mediator Achterhoek om de tafel om passende afspraken te maken, zodat jullie verder kunnen. Hiervoor worden jullie goed geïnformeerd, zoals over keuzes over de woning en de financiën en de zorg bij kinderen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met scheiden in 7 stappen wordt alles goed geregeld

Met scheiden in 7 stappen wordt jullie scheiding van begin tot eind geregeld. Wat jullie kunnen verwachten:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over onder andere alimentatie, woning en financiën. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor antwoorden op wat mogelijk is.
 • Als jullie kinderen onder de 18 jaar hebben wordt er een ouderschapsplan gemaakt. In het ouderschapsplan worden alle afspraken over jullie kinderen vastgelegd. Denk hierbij aan de zorgverdeling en hoe ga je verder als ouders na de scheiding. Wat past hierbij bij jullie kinderen en wat zijn hun wensen? Ook is het mogelijk dat ik als mediator een apart kindgesprek met jullie kinderen heb.
 • Laatste stap is de schriftelijke juridische afhandeling. De door mij opgestelde stukken, met hierin al jullie afspraken, worden ingediend bij de rechtbank. Hiermee is ook juridisch alles geregeld. De mediator de Achterhoek staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Achterhoek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Scheiden met onze scheidingsexpert Wim

Een scheiding is een ingrijpende beslissing, met veel praktisch regelwerk, emoties en vragen en zorgen. Goede hulp bij jullie scheiding is dus sterk aan te bevelen, zodat alles in goede banen wordt geleid. Stap voor stap wordt alles met jullie besproken, hierbij is er ruimte voor de emoties. Eerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie beiden, waarin naast de uitleg wat de mediator de Achterhoek voor jullie kan betekenen, de kosten voor de scheiding (all-in prijs) worden besproken:

 • Het totale plaatje wordt met jullie besproken. Bijvoorbeeld: één van jullie beiden neemt de woning over, wat wordt dan de nieuwe woonsituatie van de andere partner? En waar moet je rekening mee houden, denk bij kinderen aan de gevolgen van een verhuizing, dat ze naar een andere school moeten.
 • Je maakt samen afspraken onder de begeleiding van onze mediators. Dit zorgt voor meer draagvlak en afspraken werken daardoor vaak beter in de praktijk. Problemen en frustraties worden zoveel mogelijk voorkomen, aangezien je alle zaken goed samen doorsproken hebt.

Persoonlijke en praktische begeleiding

Iedere scheiding is anders en jullie kunnen er ook verschillend instaan. Het kan zijn dat één van jullie de beslissing heeft genomen voor de scheiding en de ander er nog erg veel moeite mee heeft. Altijd wordt er daarom aangesloten bij jullie behoefte. Is er extra aandacht nodig voor de emoties, of willen jullie juist snel scheiden? Ook kan het zijn dat er extra aandacht nodig is voor kinderen, omdat jullie je zorgen maken.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button