Mediator Achtkarspelen

Mediator Achtkarspelen

Mediator Achtkarspelen

Mediator Achtkarspelen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Samen om de tafel gaan om afspraken te maken kan moeilijk zijn, maar levert jullie rust en duidelijkheid op. Ik kom bij jullie thuis in onder andere Buitenpost, Harkema en Surhuisterveen. Gesprekken zijn zowel overdag als s’avonds mogelijk.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en komen we bij jullie thuis om jullie bij te staan als je gaat scheiden.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De hele echtscheiding geregeld

Je betaalt voor de gehele afwikkeling van de scheiding een all-in tarief. Dit houdt in dat ook de juridische kant geregeld wordt. Samen worden afspraken gemaakt over onder meer de financiën bij de scheiding, jullie woning pensioen en/of de zorg voor jullie kinderen. Bij minderjarige kinderen komt er een ouderschapsplan met afspraken over hen. Ook is het mogelijk om apart met kinderen een kindgesprek te hebben, zo worden zij ook betrokken bij de afspraken over hen.

Onze advocaat dient de scheiding in bij de rechtbank. Jullie hoeven dus niet zelf een advocaat in te schakelen of naar de rechtbank toe. De echtscheiding wordt uitgesproken door de rechtbank. Vervolgens wordt de scheiding ingeschreven bij de gemeente.

Scheiden en de eigen woning

Samen met jullie worden de opties ten aanzien van een koophuis bij de scheiding besproken. Streven is dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt:

Wil één van jullie beiden in de woning blijven wonen? Is er duidelijkheid over de waarde van de woning en de hoogte van de hypotheek? Kan één van jullie de hypotheek op naam krijgen? Welke stappen moeten er nog gezet worden? De mediator Achtkarspelen staat voor jullie klaar.

Is dit niet mogelijk of willen jullie dit niet, dan komt de woning in de verkoop. Is er sprake van een restschuld of juist overwaarde en wat wordt de verkoopprijs? Samen met jullie maak ik hier vervolgens afspraken over en wordt besproken welke stappen moeten worden gezet.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Achtkarspelen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken over alimentatie

Zijn er kinderen zijn, dan moet er kinderalimentatie betaald worden, deze gaat altijd voor op partneralimentatie. De hoogte is onder andere afhankelijk van het inkomen en waar de kinderen gaan wonen. Daarna wordt er gekeken of er nog ruimte en behoefte is aan partneralimentatie. In samenspraak met jullie maak ik als mediator Achtkarspelen een wettelijke alimentatieberekening, de uitkomst is de basis voor het gesprek met elkaar.

Belangrijk in deze is dat er duidelijkheid is over hoe een berekening tot stand komt en indien jullie afwijken, met welke reden jullie dat doen. Zo kan er in de toekomst geen onduidelijkheid ontstaan.

Voordelen mediator Achtkarspelen

Voordelen om te kiezen voor mediation (in plaats van elk een advocaat in te schakelen) is dat de scheiding compleet wordt geregeld voor een vaste prijs. Een duidelijk kostenoverzicht vooraf en geen verrassingen. Ook is er extra aandacht voor kinderen door een apart kindgesprek en doordat de afspraken bij jullie thuis zijn is er ruimte voor de emoties.

Jullie kunnen een persoonlijke aanpak en een deskundige en zorgvuldige afwikkeling van de scheiding verwachten. Met duurzame afspraken en geen losse eindjes. Zodat je allebei goed verder kunt. Als jullie samen kinderen hebben, betekent dit goed verder kunnen als ouders.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button