Mediator Baarn

Mediator Baarn

Mediator Baarn

Mediator Baarn

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Jullie scheiding wordt volledig geregeld door mij als mediator Baarn. Samen met jullie worden alle zaken stap voor stap geregeld. Hierbij is er oog voor de emoties die er spelen.

“Mijn partner en ik hebben besloten uit elkaar te gaan. Ons streven was alles zo goed mogelijk te regelen voor onze kinderen en onze toekomst. Dit wilden we zoveel mogelijk in goede harmonie doen. Voor ons de reden dat we hebben gekozen voor mediation.”

Ik kom bij jullie thuis in Baarn en omgeving, gesprekken zijn bij jullie thuis en altijd met jullie beide. Afspreken zou ook op een neutrale locatie kunnen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Professionele hulp bij jullie scheiding

Eerste stap zetten? Dit is het kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Jullie situatie wordt besproken en wat ik als mediator Baarn voor jullie kan betekenen. Ook de kosten van de hele scheiding (het all-in tarief) worden besproken. Het hele scheidingsproces bestaat uit:

 • Jullie worden ondersteund in het maken van goede afspraken over: alimentatie, financiën en de woning. Alle zaken worden goed doorgenomen, zodat jullie kunnen bepalen wat past. Bij kinderen worden er goede afspraken gemaakt en vastgelegd in het ouderschapsplan.
 • De juridische afhandeling van de scheiding is onderdeel van het mediation traject en wordt dan ook voor jullie verzorgd. Jullie hoeven niet meer apart een advocaat in te schakelen en dit gedeelte wordt jullie uit handen genomen.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Baarn. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Voordelen mediation Baarn

Samen met jullie bespreekt de mediator Baarn stap voor stap het hele proces. Jullie worden dan ook ondersteund gedurende de hele scheiding. Voordelen van samen scheiden met behulp van mediation zijn:

 • Doordat je overzicht krijgt welke keuzes gemaakt moeten worden en welke mogelijkheden er zijn, ontstaat er vaak rust. Je weet wat al geregeld is en wat nog op het programma staat om te regelen. Zo komt alles aan bod en komt er ook steeds meer inzicht waar het naar toe gaat en hoe het plaatje eruit komt te zien.
 • De consequenties van keuzes worden besproken. Als je bijvoorbeeld afziet van partneralimentatie, is de vraag hoe je beiden in je eigen inkomen gaat voorzien. Hebben jullie hierover nagedacht en wat is haalbaar?
 • Hebben jullie een eigen woning, dan worden de opties van de koopwoning bij de scheiding goed doorgenomen. Omdat het vaak spanningen oplevert als je niet weet waar je aan toe bent, wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat één van beiden in de woning blijft en welke stappen moeten hiervoor worden gezet?

Hoe regel je alles goed voor de kinderen bij de scheiding?

Voor kinderen is er extra aan aandacht en steun. Er is apart een gesprek met hen mogelijk in een kindgesprek en er wordt met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding:

 • Tip is bijvoorbeeld om jullie kinderen uit te nodigen om te praten. Ze zitten vaak met emoties waar ze niets mee kunnen en ook niet kunnen plaatsen. Voorkom hiermee zoveel mogelijk problemen met gedrag of op school.
 • Samen met jullie worden er ook goede haalbare afspraken gemaakt, die werken in de praktijk. Denk aan de zorgverdeling en kinderalimentatie. De mediator Baarn staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button