Mediator Barneveld

Mediator Barneveld

Mediator Barneveld

Mediator Barneveld

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Wat kan ik betekenen als mediator Barneveld? In gesprekken bij jullie thuis wordt er gezorgd voor goede hulp tijdens de hele scheiding. Samen regelen geeft rust en overzicht voor nu en straks.

Wat houdt het volledig regelen van jullie scheiding in? Het eerste gedeelte van het mediation proces bestaat uit gesprekken bij jullie thuis. Het tweede gedeelte is de schriftelijke juridische afhandeling, je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank.

Ik ben MfN geregistreerd mediator en ben actief in Barneveld en omgeving. Gesprekken zijn bij jullie thuis, of bijvoorbeeld op een neutrale locatie!

Mediation Barneveld:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volledig scheidingspakket van mediator Ellen

De dienstverlening van de mediator Barneveld in een aantal stappen beschreven:

 • Het begint met een afspraak voor een kennismakingsgesprek, zo kunnen we jullie persoonlijke situatie bespreken en wat er allemaal op jullie af zal komen bij de scheiding.
 • Ik ondersteun jullie om afspraken te maken over alle zaken die bij een scheiding komen kijken. Zoals de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, verdeling van de financiën en wat te doen met de woning. Bij een koophuis bij de scheiding wil je uiteraard snel weten waar je aan toe bent. Kan één van jullie bijvoorbeeld in de woning blijven en wat is er mogelijk voor de ander?
 • We maken ook een ouderschapsplan als jullie samen minderjarige kinderen hebben. We bespreken ook hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen. Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Aan bod komt dan: hoe denken zij over de afspraken over hen en zijn er vragen of zorgen?
 • Zodra alle papieren ondertekend zijn, kunnen we de juridische procedure in werking zetten. Onze advocaat dient de stukken in bij de rechtbank, je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank.
 • Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief, zo weet je precies waar je aan toe bent qua kosten. De hoogte van het all-in tarief is mede afhankelijk van wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te kunnen regelen. Daarnaast wordt er ook gekeken naar allebei jullie inkomens en of er vermogen is, misschien hebben jullie wel recht op een toevoeging. Dit wordt duidelijk tijdens het eerste kosteloze kennismakingsgesprek.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Barneveld. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Stap voor stap de scheiding regelen

In de mediation gesprekken gaat de mediator Barneveld de volgende zaken met jullie doornemen:

 • Jullie ontvangen een checklist. Met deze lijst weet je welke documenten er verzameld moeten worden. Denk aan een overzicht van de hypotheek, salarisstroken en overzichten van de bank- en spaarrekeningen.
 • Per onderwerp bespreek ik met jullie wat de ideeën zijn en alle opties worden op een rijtje gezet. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de mogelijkheden met een eigen woning. Ook worden jullie voorgelicht over mogelijke gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan fiscale gevolgen bij het overnemen van een eigen woning. Zo zijn jullie ervan verzekerd dat er geen losse eindjes ontstaan en dat je goed verder kunt.

Ouderschapsplan met goede afspraken over jullie kinderen

Hebben jullie kinderen? Je wordt dan ondersteund in het maken van de afspraken over hen. Denk hierbij aan de zorgverdeling, invulling van de vakanties, feestdagen en verjaardagen. Alle afspraken worden vastgelegd. Dit wordt zo concreet mogelijk gedaan, zodat je hier altijd op kunt terugvallen. Dit kan ook als jullie iets specifieks willen vastleggen, zoals bijvoorbeeld familiebezoeken of dat de huisdieren met de kinderen meegaan.

Goede hulp bij scheiden houdt in dat je goed geïnformeerd bent en dat alles zorgvuldig is geregeld. Dit geeft het beste uitgangspunt voor een toekomst, zonder frustraties. De mediator Barneveld staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Super gedaan Ellen ik voelde me heel prettig en fijn geholpen geen getouw trek.duidelijke uitleg over alles.”
★★★★

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces.Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding van Ellen naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”
★★★★

Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button