Mediator in Theo van Heerde

Mediator Bedum

Neem direct contact op met Theo van Heerde: 085 1302996 of mail mij

Regel jullie scheiding samen met mij als mediator in Bedum.

Door een onafhankelijke mediator in te schakelen komt er overzicht, duidelijkheid en rust. Jullie scheiding wordt compleet geregeld voor een all-in tarief.

Ik kom als scheidingsmediator bij jullie thuis in Het Hogeland, zoals Bedum, De Marne, Leens, Winsum en Uithuizen.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en komen we bij jullie thuis om jullie bij te staan als je gaat scheiden.

Wat kun je van mediation verwachten? Bij een scheiding komt er veel op je af. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Met mediation wordt alles stap voor stap geregeld, tot en met de afwikkeling bij de rechtbank.

Zorgvuldige afronding van de scheiding dankzij de mediator in Bedum

In het kennismakingsgesprek worden de kosten van de scheiding besproken (het all-in tarief). Hierdoor zijn er geen onverwachte kosten. Stap voor stap wordt hiervoor geregeld:

 • Over alle zaken worden samen afspraken gemaakt. Denk aan de woning, de toekomstige woonsituatie, verdeling van de financiën en/of schulden en afspraken over pensioen en alimentatie. Bij een koophuis bij de scheiding kun je je zorgen maken of het mogelijk is dat één van beiden de woning overneemt. Er wordt dan ook gezorgd voor snel duidelijkheid over deze vraag.
 • Bij minderjarige kinderen komt er een ouderschapsplan. Stap voor stap worden alle zaken besproken die hierin moeten worden vastgelegd. Denk aan een goede omgangsregeling/zorgverdeling, afspraken over de opvoeding, kinderalimentatie en hoe je elkaar blijft informeren. Extra aandacht voor kinderen is mogelijk door een apart kindgesprek in te plannen. Dit is gewoon bij jullie thuis en aan bod komt wat de kinderen van de scheiding vinden, hoe het met ze is en of ze ideeën hebben.
 • Onze vaste samenwerkende advocaat dient de stukken in bij de rechtbank. Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Bedum. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe zit het met partneralimentatie?

Er wordt een alimentatieberekening voor jullie gemaakt. Deze is zowel de richtlijn voor de kinder- als partneralimentatie. De uitkomsten hiervan worden besproken. De vraag of er partneralimentatie moet worden betaald, hangt van veel factoren af, zoals:

 • Wanneer er wel recht bestaat op partneralimentatie, kan het betekenen dat er misschien wel behoefte is aan partneralimentatie, maar dat er onvoldoende draagkracht is bij de alimentatieplichtige. Bijvoorbeeld wanneer er al kinderalimentatie moet worden betaald. Deze gaat namelijk altijd voor de partneralimentatie.
 • Ook kun je aangeven dat je afziet van het recht op partneralimentatie, bijvoorbeeld omdat je zelf in jouw eigen onderhoud kunt voorzien.

Wat kun je verwachten van het kennismakingsgesprek met de mediator in Bedum?

Het kennismakingsgesprek kan meestal binnen 1 week plaatsvinden en is bij jullie thuis in Bedum en met jullie samen. Besproken worden onder andere de volgende vragen: Hoe vaak zitten we bij elkaar? Hoe lang duurt het voordat de scheiding erdoor is? Wat doet de mediator precies? Regelt de mediator ook alle zaken aangaande de verdeling van het huis? Wat zijn de kosten?

Besluiten jullie door te gaan met mediation dan wordt daarna de scheiding stap voor stap geregeld. Het uitgangspunt bij de afspraken is dat jullie allebei zo goed mogelijk verder kunnen. Als er kinderen zijn, betekent dit ook goed verder kunnen als ouders.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button