Mediator Bernheze

Mediator Bernheze 

Mediator Bernheze

Mediator Bernheze 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Wat kan ik betekenen als mediator Bernheze? Alle praktische regel zaken worden op een rijtje gezet én er is aandacht voor de zorgen en vragen die er zijn. Samen regelen geeft snel rust en overzicht.

Wat houdt samen scheiden in? Door de tussenkomst van mij als onafhankelijke en onpartijdige mediator kun je vaak beter in gesprek met elkaar. De communicatie en het overleggen met elkaar over de te maken afspraken verloopt dan vaak beter. Samen wordt de hele scheiding van begin tot eind geregeld en worden er stappen gezet. Insteek is altijd te komen tot goede passende afspraken, die werken in de praktijk.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met mediation wordt jullie scheiding van begin tot eind geregeld

Je krijgt uitleg over alle zaken waar je afspraken over moet maken. Ik informeer jullie over de mogelijkheden, het wettelijk kader en de mogelijke consequenties wanneer je afwijkt. Denk bijvoorbeeld aan wat mogelijk is met jullie koophuis bij de scheiding, wat hierover moet worden vastgelegd of de opties waar je straks gaat wonen. Zo wordt de hele scheiding zorgvuldig geregeld:

 • Samen worden afspraken gemaakt over onder meer alimentatie, de woning, financiën, pensioen en inboedel. Zodra over alle zaken overeenstemming is worden de gemaakte afspraken vastgelegd in het convenant.
 • Afspraken over minderjarige kind(eren) komen in een ouderschapsplan. Samen worden goede afspraken gemaakt over de zorgverdeling en de kinderalimentatie. Ook is het mogelijk dat ik als mediator Bernheze apart met kinderen een kindgesprek heb. Zo kunnen zij hun verhaal kwijt en worden ze betrokken bij de afspraken.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd.
 • Je betaalt een all-in tarief, inclusief juridische afhandeling. De hoogte van het all-in tarief is mede afhankelijk van wat er nodig is om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen. Is er recht op een toevoeging? Dan betaal je een minimale eigen bijdrage.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Bernheze. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Voorkom een loyaliteitsconflict kinderen bij de scheiding

Voorkom dat jullie kind(eren) in een loyaliteitsconflict terechtkomen en het gevoel hebben voor vader of moeder te moeten kiezen. Hiervoor is het cruciaal dat je als volwassene verantwoordelijkheid neemt voor je eigen pijn en rouw. Ga bijvoorbeeld niet in een slachtofferrol, maar blijf als ouder werken aan je eigen groei en inzicht. Dit maakt dat je verder kunt.

Samen scheiden geeft beste basis toekomst

Graag maak ik met jullie kennis in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij bespreken we de dienstverlening en wat jullie van belang vinden. Willen jullie bijvoorbeeld snel scheiden en een praktische aanpak of juist wat meer aandacht voor de emoties, omdat die erg opspelen. Altijd moet het passen bij jullie beiden.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button