Mediator Best

Mediator Best

Mediator Best

Mediator Best

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Samen met mij als mediator Best de scheiding regelen. De scheiding wordt compleet afgehandeld, tot en met de afhandeling bij de rechtbank. Gesprekken zijn bij jullie thuis. Naast gesprekken is ook videobellen mogelijk.

Goede hulp bij scheiden houdt in dat er passende oplossingen komen voor jullie situatie én dat er aandacht is voor de emotionele impact van de scheiding. Dit geeft jullie het beste uitgangspunt voor de toekomst. Geen losse eindjes, maar wel duidelijke afspraken, waar je op terug kunt vallen.

Voordelen ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wilco jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mediator biedt een volledig scheidingspakket

Als jullie met mijn begeleiding de scheiding regelen, komt dit er als volgt uit te zien:

 • We ontmoeten elkaar voor een kennismakingsgesprek bij jullie thuis, dit is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie, onze dienstverlening en het tarief. We werken met een all-in tarief, zo voorkom je verrassingen achteraf. Wat er allemaal op jullie af gaat komen tijdens de scheiding bespreken we natuurlijk ook.
 • Stapsgewijs maken we samen met jullie afspraken over alimentatie, financiën, de zorg voor jullie kinderen, pensioen en jullie eigen woning. Bij een koophuis bij de scheiding zetten we de opties op een rijtje en wordt snel duidelijk wat haalbaar is. Kan bijvoorbeeld één van beiden in de woning blijven? Er is ook tijd om stil te staan bij de onderlinge communicatie, deze kan soms stroef gaan door de emotionele kant van de scheiding.
 • Afspraken over jullie kinderen (onder de 18 jaar) leggen we vast in een ouderschapsplan. Hierin komen dan zaken als de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen/feestdagen en kinderalimentatie.
 • Onze advocaat dient de stukken in bij de rechtbank, je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank en het inschrijven van de scheiding doen we natuurlijk ook voor je. De mediator Best staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Best. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Extra aandacht voor kinderen bij de scheiding

Als jullie samen kinderen hebben is er voor hen extra aandacht en wordt met jullie besproken hoe je samen goed verder kunt als ouders. Ook geef ik tips en denk met jullie mee, bijvoorbeeld: als jullie apart gaan wonen, zorg er dan voor dat jullie kinderen ook bij de andere ouder snel een eigen plek hebben.

Als jullie willen kunnen we de kinderen betrekken bij het ouderschapsplan, dit kan door mij een apart kindgesprek te laten hebben met jullie kinderen.

Samen scheiden met de mediator?

Samen scheiden kan moeilijk zijn, omdat er veel emoties zijn en je anders over dingen denkt. Wat is er nodig voor samen scheiden? Dat je beiden de intentie hebt om te komen tot goede oplossingen. Samen scheiden levert jullie op:

 • Er zijn lagere kosten; je hebt één gezamenlijke mediator Best in plaats van beiden een advocaat.
 • Afspraken worden vaak meer gedragen, omdat je beiden inspraak hebt in plaats van dat een beslissing wordt opgelegd (denk aan een uitspraak van een rechter als je er beiden niet uitkomt).
 • Afspraken zijn makkelijker uit te voeren, als je er beiden achterstaat. Dit heeft ook zijn weerslag op jullie kind(eren), die kunnen reageren op spanningen. Dit betekent dat er rust ontstaat in de toekomst en ergernissen zoveel mogelijk worden voorkomen.

Wat klanten over mij zeggen

“”Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!”
★★★★

“Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze scheiding te regelen via Resolve visie. De periode van scheiden is bepaald niet prettig maar door Resolve visie wordt er veel uit handen genomen, zodat je tijd aan jezelf kunt besteden ipv allerlei zaken zelf te moeten regelen.”
★★★★★

Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button