Mediator Beuningen

Mediator Beuningen 

Mediator Beuningen

Mediator Beuningen 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator Beuningen, help ik jullie zoveel mogelijk door de hectische periode van een scheiding. Stap voor stap begeleid ik jullie door het hele traject. We zoeken samen naar goede oplossingen voor alle praktische zaken en er is ruimte voor open gesprekken. De volledige afhandeling van jullie scheiding wordt door mij van begin tot eind verzorgd, en dit alles voor een vast all-in tarief. Samen zorgen we voor rust en duidelijkheid.

Ik besteed speciale aandacht aan jullie scheidingstraject omdat dit voor iedereen anders verloopt. Het kan zijn dat één van jullie sneller en verder is dan de ander. Tijdens onze gesprekken bespreken we dit en bewaak ik de ruimte voor beide partners. Het is namelijk mogelijk dat jullie zich in verschillende stadia van rouw over de relatie en scheiding bevinden. Door hier inzicht in te krijgen, kan er begrip en acceptatie voor elkaar ontstaan.

Voordelen ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen je scheiding regelen

Als mediator Beuningen, volg ik een vast stappenplan genaamd “scheiden in 7 stappen“. Wat houdt dit precies in?

 • We gaan samen op zoek naar passende afspraken over jullie financiën, de verdeling van de inboedel en het pensioen. Op basis van een nauwkeurige alimentatieberekening spreken we een realistische alimentatie af. Als er een eigen woning is, bespreken we de mogelijkheden rondom de woning bij de scheiding en streven ernaar om snel duidelijkheid te scheppen over jullie woonsituatie. Ik stel het scheidingsconvenant op en bespreek dit uitgebreid met jullie.
 • Indien er kinderen zijn, werken we samen aan het ouderschapsplan. Hierin maken we goede en passende afspraken voor hen, zoals een evenwichtige zorgverdeling en de planning van vakanties. Ook is er de mogelijkheid voor een kindgesprek met jullie kinderen, waarbij ik advies geef over hoe de scheiding zo goed mogelijk kan worden geregeld voor de kinderen.
 • Zodra er overeenstemming is bereikt over alle zaken, informeer ik jullie over de juridische vervolgstappen. Wat gebeurt er na het ondertekenen en hoe verloopt de communicatie met de rechtbank (schriftelijk)? De volledige afhandeling van de juridische procedures wordt door mij als mediator Beuningen verzorgd.

Met behulp van mediation

Laten we samen kijken naar de mogelijkheden van scheiden met mediation. Hiermee voorkom je dat jullie tegenover elkaar komen te staan. Vooral als jullie kinderen hebben, biedt mediation een stevige basis voor de toekomst. Door alles helder op papier te zetten, kun je altijd terugvallen op de gemaakte afspraken en zo min mogelijk stress ervaren in de toekomst.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Beuningen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat zijn de voordelen van kiezen voor mediation?

Tijdens de gesprekken maken jullie samen goede en passende afspraken. Zo blijven er geen losse eindjes over. Alles wordt duidelijk vastgelegd, wat een stevige basis vormt voor de toekomst. Bij mediation is er ruimte voor jullie persoonlijke verhalen en emoties. Dit helpt om conflicten en strijd te voorkomen, vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Mediation Beuningen is vaak goedkoper en sneller dan een juridische procedure via advocaten.

Denk aan de kinderen

Als mediator Beuningen heb ik veel ervaring met scheidingen waar kinderen bij betrokken zijn. Mijn advies is om je kind(eren) serieus te nemen en naar hen te luisteren. Vraag door als ze zeggen dat het goed gaat. Neem hun wensen mee in de beslissingen. Maak ook duidelijk dat ze met anderen mogen praten, zodat er geen schaamte ontstaat en ze niet met een geheim hoeven rond te lopen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button