Mediator Biddinghuizen

Mediator Biddinghuizen

Mediator Biddinghuizen

Mediator Biddinghuizen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Met mij als mediator Biddinghuizen wordt het scheidingstraject perfect geregeld. Naast fysieke gesprekken bied ik ook de mogelijkheid tot videobellen. Ik begeleid jullie bij het maken van heldere afspraken en zorg voor de juridische afhandeling.

De gesprekken kunnen bij jullie thuis plaatsvinden en tevens ook in de avonduren. Neem contact op voor meer informatie of om een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. In dit gesprek bespreken we wat ik voor jullie kan betekenen. Ik sta klaar om jullie te ondersteunen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiden in 7 stappen

Het scheidingstraject wordt zorgvuldig geregeld in zeven stappen:

 • Kennismakingsgesprek: In dit eerste gesprek bespreken we de situatie en leg ik mijn werkwijze uit. Dit geeft jullie een goed beeld van wat jullie kunnen verwachten.
 • Afspraken maken: Samen maken we afspraken over alle belangrijke zaken die geregeld moeten worden. Deze worden vastgelegd in een scheidingsconvenant. Dit omvat zaken als jullie toekomstige woonsituatie, alimentatie, financiën, pensioen en inboedel. Als jullie een eigen woning hebben, bespreken we de opties, zoals verkoop of de mogelijkheid dat één van jullie de woning overneemt.
 • Ouderschapsplan: Hebben jullie minderjarige kinderen? Dan stellen we samen een ouderschapsplan op. Dit plan bevat afspraken over zorgverdeling, de invulling van vakanties en de opvoeding. We streven ernaar de scheiding zo goed mogelijk te regelen voor jullie kinderen, met duurzame afspraken die in de praktijk werken en anticiperen op de toekomst, zoals de komst van een nieuwe partner of veranderingen als de kinderen ouder worden.
 • Juridische afhandeling: Onze vaste advocaat zorgt voor de juridische afhandeling bij de rechtbank en dient de stukken in.
 • Rechtbank beschikking: Nadat de rechtbank de beschikking van de scheiding heeft afgegeven, wordt deze ingeschreven in het huwelijksregister bij de gemeente.
 • Afronding: Hiermee is de scheiding volledig afgerond. Gedurende dit proces blijf ik als mediator Biddinghuizen jullie contactpersoon.
 • Nazorg: Na de scheiding bied ik ondersteuning bij eventuele vragen of aanpassingen die in de toekomst nodig zijn.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Biddinghuizen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Een volledig scheidingspakket

Als jullie hebben besloten om de eerste stap te zetten richting een scheiding, begint dit met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek vindt plaats bij jullie thuis en is bedoeld om mijn dienstverlening uit te leggen en te bespreken wat ik voor jullie kan betekenen. We bespreken ook het all-in tarief voor de hele scheiding en hoelang het traject zal duren. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen en urgente zaken te bespreken.

Hoe maak je de juiste afspraken over de kinderen?

Als jullie kinderen hebben, is het belangrijk om goede afspraken te maken die passen bij hun leeftijd, karakter en wensen. Ik help jullie hierbij op een manier die voor iedereen werkt.

Daarnaast is het mogelijk dat ik als mediator Biddinghuizen een apart gesprek heb met de kinderen. Dit kindgesprek is laagdrempelig en vindt gewoon bij jullie thuis plaats. In dit gesprek worden de kinderen uitgenodigd om te vertellen hoe zij de scheiding ervaren en wat hun wensen zijn.

Door samen met jullie passende afspraken te maken, zorgen we ervoor dat de scheiding zo goed mogelijk verloopt voor jullie kinderen. Bij mediation Biddinghuizen nemen wij deze verantwoordelijkheid ontzettend serieus.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button