Mediator Blaricum

Mediator Blaricum

Mediator Blaricum

Mediator Blaricum

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Zorg voor een vlotte afhandeling door de echtscheiding gezamenlijk met mij als mediator Blaricum te regelen. Samen nemen we stap voor stap de nodige stappen om de scheiding te formaliseren. Dit biedt helderheid en gemoedsrust, zowel nu als in de toekomst.

“We streven naar een vreedzame scheiding, met het welzijn van onze kinderen als prioriteit. Daarom hebben we besloten om gebruik te maken van scheidingsmediation. Ellen Nijenhof heeft onze scheiding op een empathische en professionele manier afgehandeld.”

Ik kom graag vrijblijvend bij jullie thuis om kennis te maken. Avondafspraken zijn ook mogelijk voor jullie gemak.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding van A tot Z geregeld met Ellen

Ik kom bij jullie thuis om samen met jullie praktische zaken te regelen en constructieve oplossingen te vinden. Ook op juridisch gebied zijn jullie bij de mediator Blaricum in goede handen. Mijn service omvat:

 • Een kosteloos kennismakingsgesprek waarin jullie aan de hand van jullie specifieke situatie helderheid krijgen over de duur van de mediation, de procedure en de kosten van de scheiding: het all-in tarief. Met het all-in tarief voorkomen jullie onaangename verrassingen achteraf. De hoogte ervan hangt af van jullie behoeften om de scheiding adequaat en zorgvuldig af te handelen. Als jullie recht hebben op financiële ondersteuning, dan geldt er een minimale eigen bijdrage. Het tarief wordt besproken tijdens het eerste kennismakingsgesprek.
 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over diverse zaken zoals de verdeling van de financiën en bezittingen, alsmede de kinder- en partneralimentatie. In geval van een eigen woning wordt snel duidelijkheid verschaft over de mogelijkheden bij de scheiding.
 • Voor de kinderen wordt in overleg met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Hierin worden afspraken vastgelegd over bijvoorbeeld de verdeling van de zorg, de verblijfsregeling, hoe om te gaan met eventuele verhuisplannen en hoe jullie elkaar op de hoogte houden over de kinderen.
 • Van de mediator Blaricum kunnen jullie een persoonlijke benadering verwachten met gesprekken bij jullie thuis. Zo is er altijd ruimte voor open communicatie, vooral wanneer emoties hoog oplopen en het lastig is om tot elkaar te komen.
 • De volledige juridische afwikkeling wordt verzorgd door onze vaste advocaat. Zo wordt jullie hele scheiding naar tevredenheid afgerond.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze echtscheidingsspecialist & mediator Blaricum. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat moeten jullie regelen voor de kinderen?

Bij de scheiding is er speciale aandacht voor de kinderen:

 • We denken samen met jullie na over een passende zorgregeling. Overwegen jullie bijvoorbeeld co-ouderschap (een gelijke verdeling van de zorg), let dan op verschillende aspecten: zijn jullie in staat om samen afspraken te maken en hebben jullie vertrouwen in elkaar? Welke ondersteuning hebben jullie van elkaar nodig? Is het passend voor jullie kinderen en blijven jullie redelijk dicht bij elkaar wonen? Daarna is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken over de zorgverdeling en financiële verantwoordelijkheden. Deze punten bespreken we samen zodat jullie weloverwogen beslissingen kunnen nemen.
 • We proberen de kinderen zoveel mogelijk te betrekken bij zaken die hen aangaan. Het kan ook zijn dat ik apart met de kinderen praat als mediator. Dat heet een kindgesprek. Dit gebeurt uiteraard alleen als de kinderen dat willen. We bespreken hoe het met ze gaat en of ze iets willen delen over de scheiding.

Ellen zorgt voor rust en overzicht

Door goede en heldere afspraken proberen we toekomstige discussies zoveel mogelijk te vermijden. Denk aan een duidelijke zorgregeling voor jullie kinderen. Vaak is het lastig om tijdens deze moeilijke periode goed te blijven communiceren. Daarom krijgen jullie hierbij ondersteuning.

Door jullie goed te informeren over alle mogelijkheden kunnen jullie goede beslissingen nemen. De mediator Blaricum staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken waren rustig en begripvol. Ellen heeft ons goed geholpen. We wisten niet wat er op ons af zou komen. En hoe we dingen moesten aan pakken. Ook werd er goed met onze 2 jarige zoon rekening gehouden. Uiteindelijk is alles goed geregeld. En kunnen we beginnen aan een nieuwe start in ons leven.” – Bas uit Montfoort

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button