Bunnik

Mediator Bunnik

Bunnik

Mediator Bunnik

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator in Bunnik kom ik bij jullie thuis om de scheiding van A tot Z te regelen.

 Je kunt van mij een persoonlijke aanpak verwachten. Samen regelen geeft rust en overzicht.

Ik kom jullie thuis voor gesprekken in Bunnik en omgeving.

Goede begeleiding van de scheiding: je wordt goed geïnformeerd over alle zaken en de voor- en nadelen worden doorgenomen. Er worden met mediation passende oplossingen gezocht, zodat jullie allebei goed verder kunnen. Denk aan wat is mogelijk met de woning en hoe ga je goed als ouders verder na de scheiding.

De scheiding van begin tot eind geregeld met de mediator Bunnik

Wat houdt een volledige afwikkeling van de scheiding in?

  • Het eerste gedeelte bestaat uit het regelen van alle praktische zaken. Zoals jullie woning, alimentatie afspraken, verdeling van de financiën en pensioenen. Als er een koophuis bij de scheiding is, wil je uiteraard snel duidelijkheid over wat mogelijk is. Kan één van jullie hier bijvoorbeeld blijven en wat is hierop van invloed? Samen wordt gekeken hoe er snel antwoorden komen én wat er mogelijk is voor beide partners.
  • Zijn er kinderen onder de 18 jaar? Dan komen er afspraken over hen in het ouderschapsplan. Zoals hoe de zorgverdeling eruit komt te zien en afspraken over kinderalimentatie. Om kinderen erbij te betrekken is een apart kindgesprek mogelijk.
  • Zijn er goede keuzes gemaakt over alles? Dan worden zaken door mij vastgelegd en volgt de afwikkeling bij de rechtbank. Dit wordt ook door mij verzorgd. Je betaalt voor de volledige afwikkeling van de scheiding een all-in tarief.

Hoe wij jullie helpen?

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie
mediator in Bunnik

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Passende afspraken met mediation

Vooral voor diegene die niet de beslissing maakt om te gaan scheiden is het moeilijk om stappen te zetten. Realiseer je echter dat je allebei verder moet met je leven. Helemaal als jullie samen kinderen hebben, is het raadzaam om ook daadwerkelijk stappen te zetten.

Voorkom dat je slachtoffer wordt van passiviteit en neem je leven in eigen hand. Door te kiezen voor mediation hebben jullie beiden invloed op de te maken afspraken.

Hoe zit het met alimentatie?

Een alimentatieberekening is het uitgangspunt om een reële alimentatie te bespreken. Hoeveel alimentatie moet er betaald worden en hoe lang? De afspraken zijn altijd afhankelijk van jullie persoonlijke situatie: heeft bijvoorbeeld diegene die alimentatie ontvangt, ook werk? Kunnen er meer uren gewerkt worden?

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button