Mediator Burgum

Mediator Burgum

Mediator Burgum

Mediator Burgum

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Ik kom bij jullie thuis als mediator Burgum om de scheiding van A tot Z te regelen. Samen scheiden betekent samen met mij als mediator om de tafel gaan om alles rondom de scheiding te regelen. Het levert je duidelijkheid, overzicht en rust op.

Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken. We komen er dan achter of er een klik is, dat is wel zo fijn. De gesprekken kunnen ook in de avonduren! Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en komen we bij jullie thuis om jullie bij te staan als je gaat scheiden.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waaruit bestaat het traject precies uit?

Stap voor stap wordt alles geregeld, zoals:

 • In het kennismakingsgesprek wordt jullie situatie besproken en wat ik voor jullie kan betekenen. Vragen zijn bijvoorbeeld: Hoe gaat het met jullie? Hoe lang zijn jullie getrouwd/geregistreerd partners? Wat is de situatie? Zijn er kinderen bij betrokken? Hoe oud zijn ze? Hoe heten ze? Weten ze het al? Hoe gaat het met ze? Wat is de aanleiding voor de scheiding?
 • In de gesprekken thuis worden voor alle praktische zaken oplossingen gezocht die passen bij jullie situatie. Zoals: wat is een goede verdeling van de financiën, is er behoefte en ook de mogelijkheid van alimentatie, hoe zit het met pensioenen? Ook jullie woonsituatie komt uiteraard aan bod. Is er een koophuis bij de scheiding dan wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één in de woning blijft? Wat is mogelijk voor de ander?
 • Bij kinderen: samen met jullie wordt besproken wat een goede zorgverdeling is en wat moet worden vastgelegd. Zo liggen de basis afspraken over kinderen vast en kun je hierop terugvallen. Afspraken over kinderen komen in een ouderschapsplan.
 • Is er over alles overeenstemming? Dan worden alle afspraken door mij vastgelegd. Laatste stap is dat ik de juridische afwikkeling verzorg.

Je betaalt voor de hele afwikkeling van de scheiding een all-in tarief. Zo weet je qua kosten waar je aan toe bent. De mediator Burgum staat voor jullie klaar.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Burgum. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat is een goed advies voor kinderen bij de scheiding?

Jullie zijn straks geen echtgenoten of partners meer, maar blijven voor altijd samen de ouders van jullie kinderen. Op het moment dat jullie als ouders de spanningen die je als echtgenoten/partners had blijven voortzetten, voelen de kinderen dit. Kinderen zijn loyaal aan beide ouders en lijden onder de spanningen, ruzies en onenigheden tussen de ouders. Zeker als ze daarbij zijn.

Als mediator Burgum kan ik zorgen voor rust, inzichten, begrip en kan jullie aanzetten tot nadenken en bewustwording over wat jullie belangrijk vinden voor de kinderen. Daarnaast er is de mogelijkheid voor een kindgesprek, zodat de kinderen zich gehoord voelen.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button