Mediator Bussum

Mediator Bussum

Mediator Bussum

Mediator Bussum

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Bussum bied ik jullie ondersteuning bij de hele scheiding. Je krijgt snel overzicht in alle belangrijke zaken, die komen kijken bij een scheiding.  Als je het samen regelt, ontstaat er rust en duidelijkheid.

Gesprekken zijn bij jullie thuis in Bussum en omgeving. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Je kunt van mij verwachten dat ik onpartijdig ben en dat allebei jullie belangen behartigd worden.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een volledig scheidingspakket

Wat zijn de zaken die je met de mediator Bussum regelt? Samen bespreken we stap voor stap alle zaken waarover afspraken moeten worden gemaakt:

 • Ik kom bij jullie thuis langs voor een kennismakingsgesprek, hiervoor brengen we niks in rekening en dit is vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie en wat er allemaal op je af komt bij een scheiding. Ook bespreken we het all-tarief, hiermee worden verrassingen voorkomen.
 • Over alle zaken die bij een scheiding komen kijken maken we goede afspraken. Zoals de financiën, alimentatie en (eigen) woning. Willen jullie snel duidelijkheid over of één van jullie de woning kan overnemen? Dit kan met behulp van onze samenwerking met Hypotheek Visie en hierdoor komt er snel duidelijkheid over de mogelijkheden met jullie koophuis bij de scheiding.
 • Voor kinderen onder de 18 jaar wordt er samen een ouderschapsplan opgesteld. Stap voor stap bespreken we hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen invullen. Denk hierbij aan de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte houden over jullie kinderen. Om jullie kinderen te betrekken bij het ouderschapsplan kan ik een apart kindgesprek hebben.
 • Nadat alle stukken opgesteld en ondertekend zijn wordt de juridische procedure in werking gezet. Onze advocaat dient de scheiding in bij de rechtbank en ook de inschrijving bij de gemeente wordt geregeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Bussum. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat is nodig bij jullie scheiding?

Er wordt altijd afgestemd op jullie situatie:

 • Heb je bijvoorbeeld de inboedel en lopende rekeningen onderling geregeld? Dan wordt gecheckt of je het hier allebei mee eens bent en of je nog rekening met bepaalde zaken moet houden. De afspraken worden vervolgens bevestigd in het convenant.
 • Zijn jullie er nog niet uit hoe de verdeling van het huis of de alimentatie op papier moeten komen? De mediator Bussum legt jullie dit stap voor stap uit. De wettelijke richtlijnen zijn altijd het kader, daarbinnen kunnen we jullie wensen en de praktische mogelijkheden bespreken. Het is belangrijk dat je samen bereid bent om hier uit te komen en elkaar soms tegemoet te komen.
 • Als er extra tijd nodig is voor alle emoties, nemen we deze natuurlijk ook. Vooral als emoties het maken van goede afspraken in de weg kan staan, is het van belang dat hier aandacht aan besteed wordt.
 • Er wordt met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding en daarna. Tip is bijvoorbeeld: maak jullie kind(eren) duidelijk dat de scheiding niet terug te draaien is. Kinderen kunnen de hoop hebben dat het nog goed komt. Vertel je kinderen ook duidelijk dat zij geen enkele schuld aan de scheiding hebben.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken waren rustig en begripvol. Ellen heeft ons goed geholpen. We wisten niet wat er op ons af zou komen. En hoe we dingen moesten aan pakken. Ook werd er goed met onze 2 jarige zoon rekening gehouden. Uiteindelijk is alles goed geregeld. En kunnen we beginnen aan een nieuwe start in ons leven.” – Bas uit Montfoort

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button