Jantien Schaap mfn mediator

Mediator De Wolden

 • Jantien Schaap, mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in mediation, echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen in de Duitse grensregio vluchtelingen en anderstaligen.
 • Neem direct contact op: 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl
Jantien Schaap mfn mediator

Mediator De Wolden

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Conflicten en gedoe horen onmiskenbaar bij het leven en zijn niet altijd even makkelijk. De ene keer lukt het je om eruit te komen, een andere keer word je, zonder dat je het doorhebt, erin gezogen en raakt je verstrikt in de talloze zaken die bij een echtscheiding, komen kijken.

“Als onpartijdige mediator kom ik bij jullie thuis en zorg dat jullie weer grip krijgen door de veelvoud aan belangen, emoties en mogelijkheden in overzichtelijke partjes te verdelen.”

Gaan jullie scheiden en wil je het zorgvuldig regelen? Kies dan voor mij als mediator in De Wolden.

Ik kom bij jullie thuis in De Wijk, Koekange, Ruinen, Ruinerwold en Zuidwolde en omgeving.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Hebben jullie kinderen? Er wordt met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Ook voor kinderen is er extra aandacht in het mediation traject:

 • Geef hen duidelijkheid waar het kan in deze onzekere periode. Bijvoorbeeld over de woning, is het bijvoorbeeld het plan dat één van de ouders hier blijft wonen? Of over de omgangsregeling, wanneer gaan de kinderen naar de andere ouder? Geef jullie kinderen ook de zekerheid dat er van ze gehouden wordt.
 • Het is mogelijk dat ik apart met hen een kindgesprek heb. Hierin wordt besproken wat de afspraken zijn over hen (denk aan de zorgverdeling of de invulling van de vakanties) en wat hun eigen ideeën zijn.

Mediator in de Wolden biedt een volledig scheidingspakket

In het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt de dienstverlening besproken en de kosten voor de scheiding (het all-in tarief). Stap voor stap wordt alles geregeld:

 • Alle zaken worden besproken. Bij alle gesprekken zijn jullie beiden aanwezig. Denk aan afspraken over alimentatie, de woning, financiën, pensioen en inboedel. Bij een koophuis bij de scheiding wordt besproken wat mogelijk is en wat jullie wensen zijn. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat één van beiden de woning overneemt?
 • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar? Dan wordt er een ouderschapsplan opgesteld. Deze is wettelijk verplicht. De basis afspraken over jullie kinderen komen hierin te staan.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Als dit afgewikkeld is, is de hele scheiding geregeld.

Resolve Visie mediation De Wolden:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de Wolden en omgeving. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Alles in huis om jullie scheiding zorgvuldig te regelen

Als mediator ben ik aangesloten bij Resolve Scheidingsbemiddeling. Dit is een landelijk netwerk van mediators. Dit houdt in dat er expertise is uit verschillende disciplines. Zoals op het gebied van Jeugdzorg, verzekeringen, juridische en financiële zaken. Alles is zo in huis om jullie scheiding van A tot Z te regelen. Ook worden alle stukken intern nagekeken, zodat jullie ervan verzekerd zijn dat zaken goed vastgelegd worden. Juist omdat een fout veel impact kan hebben op jullie leven.

Wat klanten over mij zeggen

“In deze moeilijke situatie toch een prettig gevoel over de afhandeling van de scheiding.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button