Mediator in Theo van Heerde

Mediator Dokkum

Neem direct contact op met Theo van Heerde: 085 1302996 of mail mij

De hele scheiding geregeld met mij als mediator in Dokkum, wat kunnen jullie hiervan verwachten?

Er worden samen met jullie afspraken gemaakt over alle praktische en juridische zaken die geregeld moeten worden. Met mediation wordt er gezorgd voor rust en duidelijkheid.

Gesprekken zijn bij jullie thuis in Dokkum en omgeving, zoals Dantumadeel en de gehele gemeente Dongeradeel, Damwoude en Kollum en zijn altijd met jullie beiden.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en komen we bij jullie thuis om jullie bij te staan als je gaat scheiden.

Van mij kun je een persoonlijke werkwijze verwachten. Naar behoefte is er aandacht voor de emoties en jullie verhaal. Ook kan ik jullie ondersteunen in de onderlinge communicatie.

Samen scheiden met de mediator in Dokkum

Met scheiden in 7 stappen wordt jullie scheiding volledig geregeld. Dit bestaat onder andere uit:

  • Alle praktische zaken worden samen geregeld, zoals alimentatie, jullie woning, financiën en pensioen.
  • Als jullie kind(eren) onder de 18 jaar hebben, wordt er samen een ouderschapsplan opgesteld. Ook is er een gesprek met jullie kinderen nodig en worden er tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.
  • Als laatste wordt er zorggedragen voor de juridische afhandeling.

Jullie betalen voor de gehele scheiding een vast all-in tarief. Deze is afhankelijk van jullie situatie en wordt besproken in het eerste kosteloze informatiegesprek.

Overzicht en snel duidelijkheid

Mediation houdt in dat jullie onder begeleiding van mij als mediator samen jullie scheiding regelen. Door afspraken op elkaar af te stemmen, komt er rust en duidelijkheid in de toekomst. Door middel van stappenplan komt er overzicht. Zo weet je alles aan bod komt en er wordt niets over het hoofd gezien.

Bij urgente zaken, wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Denk aan de mogelijkheden van een eigen woning bij de scheiding. Wat zijn de opties, voors en tegens en welke stappen moeten worden gezet?

Hoe wij jullie helpen?

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Aandacht voor emoties

Een scheiding is een moment voor persoonlijke ontwikkeling. Een scheiding is altijd een breuk in je gewoontes. Dus een uitstekend moment om te onderzoeken of je wel zo blij bent met je vanzelfsprekende patronen. Het biedt je de mogelijkheid keuzes te maken: wil ik dit zo blijven doen? Wil ik bijvoorbeeld voortdurend diegene zijn, die zaken moet oplossen? Is het waar dat ik pas echt gelukkig ben als iedereen om me heen het is?

Coaching en training is een optie om in dit proces ondersteund te worden. Ik zie dat mensen die de tijd en aandacht voor zichzelf nemen, emotioneel sneller door de lastige periode rond hun scheiding heen komen. En dat gun ik iedereen. Ook in de mediation gesprekken is er tijd en ruimte voor jullie verhaal. Naar behoefte is er aandacht voor de emoties, dit helpt vaak om de scheiding beter te regelen.

MfN mediator is praktisch en persoonlijk

Ik ben MfN mediator en ben aangesloten bij Resolve, een landelijk werkend buro. Er zijn veel mediators met verschillende expertises en een eigen huisadvocaat. Dat betekent dat we op alle situaties kunnen inspelen en antwoorden antwoorden hebben.

Meer weten over samen scheiden? Een eerste afspraak, het kennismakingsgesprek, is kosteloos en vrijblijvend. Daarin vertel ik jullie graag alle mogelijkheden.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button