Mediator Driebergen

Mediator Driebergen

Mediator Driebergen

Mediator Driebergen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Samen met mij als mediator Driebergen kunnen jullie de scheiding volledig regelen. Dit zorgt voor snelle duidelijkheid en geeft jullie rust en overzicht in deze periode.

Alle gesprekken vinden plaats bij jullie thuis, wat zorgt voor een comfortabele omgeving waarin open gesprekken mogelijk zijn. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken wij alle hoofdzaken zoals onder andere de kosten die erbij komen kijken voor de scheiding, zodat er geen verrassingen zijn achteraf.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Begeleiding van jullie scheiding

Bij het traject van scheiden draait het om begeleiding en duidelijkheid. Met mijn ervaring als mediator Driebergen, help ik jullie door de 7 stappen van de scheiding te navigeren, zodat er geen losse eindjes zijn en jullie met een gerust hart naar de toekomst kunnen kijken.

 • Het volledige scheidingspakket omvat diverse aspecten waar we samen naar kijken. Allereerst begeleid ik jullie bij het maken van afspraken over alimentatie, financiën, pensioen, jullie woonomstandigheden, of dit nu een koop- of huurwoning betreft. Voor zowel huur- als koophuizen kijken we naar de mogelijkheden en zorgen we snel voor duidelijkheid.
 • Naast de praktische kant van de scheiding, is er ook aandacht voor de emotionele aspecten. Zodra er een overeenstemming is, stellen we samen het scheidingsconvenant op en nemen wij dit grondig door.
 • In het geval dat er kinderen bij betrokken zijn, zal ik jullie begeleiden bij het opstellen van een ouderschapsplan. Daarbij bespreken we alles wat met hen te maken heeft, inclusief zorgverdeling, feestdagen, financiën en communicatie tussen jullie als ouders. Indien gewenst, kunnen we ook een kindgesprek voeren om hun perspectief te horen.
 • Onze eigen advocaat zet de juridische procedure in gang, waardoor jullie niet zelf naar de rechtbank hoeven of een aparte advocaat hoeven te regelen. Dit zorgt voor een volledige en zorgvuldige afhandeling van jullie scheiding, van begin tot eind begeleid door mij als mediator Driebergen.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Driebergen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat houdt het kennismakingsgesprek in?

Wanneer we elkaar ontmoeten voor het kennismakingsgesprek nemen we de tijd om jullie situatie grondig te bespreken. Dit geeft mij als mediator Driebergen een helder inzicht in jullie specifieke behoeften, en door gerichte vragen kan ik beter bepalen welke diensten het meest geschikt zijn voor jullie. We kunnen het bijvoorbeeld hebben over de volgende punten:

 • Of er kinderen bij de scheiding betrokken zijn en hoe zij zijn geïnformeerd.
 • Of jullie een koopwoning hebben, een eigen bedrijf, en andere relevante details.
 • Wat jullie ideeën zijn over de scheiding en hoe lang de beslissing al is genomen.

Ik zal het proces en mijn rol verder toelichten en alle vragen die jullie hebben beantwoorden. Na het gesprek stemmen we het tarief en de dienstverlening af op jullie situatie, omdat maatwerk altijd van belang is bij mediation Driebergen. Ook bespreken we de actiepunten voor onze volgende afspraak.

De specialist uit Driebergen

Willen jullie je scheiding regelen met mij als mediator? Neem dan contact op via het contactformulier voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. In dit eerste gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie, wat er bij de scheiding komt kijken, wat je van mijn dienstverlening kunt verwachten en de kosten.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button