Mediator in Dronten

Mediator Dronten

Mediator in Dronten

Mediator Dronten

 
Mediator in Dronten
 
Mediator in Dronten

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Jullie scheiding in goede handen bij mij als mediator Dronten en Biddinghuizen.

Samen met jullie wordt alles op een rijtje gezet en wordt er gezocht naar passende oplossingen. Hierdoor ontstaat er snel rust in een moeilijke periode.

Ik kom bij jullie thuis in Biddinghuizen, Dronten, Lelystad en Urk.

Als jullie gaan scheiden en je wilt het samen goed regelen, wat kan ik dan betekenen als mediator in Dronten en Biddinghuizen? Ik bied jullie een volledig scheidingspakket. Dit houdt in dat alle praktische en juridische zaken worden geregeld. Ook wordt ervoor gezorgd dat de communicatie goed blijft lopen. Door jullie scheiding zorgvuldig af te wikkelen, kun je allebei goed verder.

Jullie scheiding volledig geregeld voor een all-in tarief

Mijn naam is Mellanie Egberts en ik ben MfN geregistreerd mediator in de omgeving Dronten, Biddinghuizen en Swifterband. Mijn dienstverlening in het kort:

 • We gaan aan de slag om samen afspraken over jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie (eigen woning) te maken. Bij een koophuis bij de scheiding wordt uiteraard snel besproken wat er haalbaar en wenselijk is. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat één van beiden in de woning blijft wonen?
 • Als er kinderen onder de 18 jaar zijn maak ik samen met jullie een ouderschapsplan. We gaan dan bespreken hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen gaan invullen. Om kinderen te betrekken bij het ouderschapsplan kan ik ook een apart kindgesprek hebben met jullie kinderen.
 • Het traject aan tafel met jullie zit erop als de stukken zijn opgesteld en ondertekend zijn. Onze eigen advocaat gaat de juridische procedure in werking zetten en regelt ook de inschrijving.
  Voor de complete dienstverlening betaal je een all-in tarief. Ook wordt er gewerkt op basis van een toevoeging als je daar recht op hebt. Dit is afhankelijk van jullie inkomen en of er vermogen is.

Voor de complete dienstverlening betaal je een all-in tarief. Ook wordt er gewerkt op basis van een toevoeging als je daar recht op hebt. Dit is afhankelijk van jullie inkomen en of er vermogen is.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat zijn tips bij de scheiding voor kinderen?

Belangrijke tips bij scheiden met kinderen zijn:

 • Ga met elkaar praten: vraag aan jullie kind hoe zij/hij zich voelt of wat zij/hij wil en belangrijk vindt.
 • Wees jezelf ervan bewust wat én hoe je dingen aan je kinderen vertelt. Ze willen geen negatieve dingen over de andere ouder horen, of wat de andere ouder allemaal doet.

Met mediation in Dronten en Biddinghuizen behoud je overzicht

Door stap voor stap alles samen te bespreken komt er duidelijkheid en overzicht, dit geeft vaak rust. Alle afspraken worden voor jullie vastgelegd in een echtscheidingsconvenant en als jullie kinderen hebben in een ouderschapsplan.

Jullie worden ondersteund in de communicatie en we bespreken samen op welke manier je met elkaar communiceert. Hoe kun je samen tot oplossingen komen? Hoe komt het dat er op een bepaalde manier gereageerd wordt? Hoe kun je in de toekomst goed omgaan met elkaar?

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt. Er werd goed meegedacht over onze specifieke situatie. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mediator in Dronten
Mediator in Dronten
Call Now Button