Mediator in Dronten

Mediator Dronten

Mediator in Dronten

Mediator Dronten

 
Mediator in Dronten
 
Mediator in Dronten

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Jullie scheiding in goede handen bij mij als mediator Dronten. Samen met jullie wordt alles op een rijtje gezet en wordt er gezocht naar passende oplossingen. Hierdoor ontstaat er snel rust in een moeilijke periode.

Als jullie gaan scheiden en je wilt het samen goed regelen, wat kan ik dan betekenen als mediator Dronten? Ik bied jullie een volledig scheidingspakket. Dit houdt in dat alle praktische en juridische zaken worden geregeld. Ook wordt ervoor gezorgd dat de communicatie goed blijft lopen. Door jullie scheiding zorgvuldig af te wikkelen, kun je allebei goed verder.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig geregeld voor een all-in tarief

De dienstverlening van de mediator Dronten in het kort:

 • We gaan aan de slag om samen afspraken over jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie (eigen woning) te maken. Bij een koophuis bij de scheiding wordt uiteraard snel besproken wat er haalbaar en wenselijk is. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat één van beiden in de woning blijft wonen?
 • Als er kinderen onder de 18 jaar zijn maak ik samen met jullie een ouderschapsplan. We gaan dan bespreken hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen gaan invullen. Om kinderen te betrekken bij het ouderschapsplan kan ik ook een apart kindgesprek hebben met jullie kinderen.
 • Het traject aan tafel met jullie zit erop als de stukken zijn opgesteld en ondertekend zijn. Onze eigen advocaat gaat de juridische procedure in werking zetten en regelt ook de inschrijving.
  Voor de complete dienstverlening betaal je een all-in tarief. Ook wordt er gewerkt op basis van een toevoeging als je daar recht op hebt. Dit is afhankelijk van jullie inkomen en of er vermogen is.

Voor de complete dienstverlening betaal je een all-in tarief. Ook wordt er gewerkt op basis van een toevoeging als je daar recht op hebt. Dit is afhankelijk van jullie inkomen en of er vermogen is.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mediator in Dronten

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Dronten. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat zijn tips bij de scheiding voor kinderen?

Belangrijke tips bij scheiden met kinderen zijn:

 • Ga met elkaar praten: vraag aan jullie kind hoe zij/hij zich voelt of wat zij/hij wil en belangrijk vindt.
 • Wees jezelf ervan bewust wat én hoe je dingen aan je kinderen vertelt. Ze willen geen negatieve dingen over de andere ouder horen, of wat de andere ouder allemaal doet.

Met mediation Dronten behouden jullie overzicht

Door stap voor stap alles samen te bespreken komt er duidelijkheid en overzicht, dit geeft vaak rust. Alle afspraken worden voor jullie vastgelegd in een echtscheidingsconvenant en als jullie kinderen hebben in een ouderschapsplan.

Jullie worden ondersteund in de communicatie en we bespreken samen op welke manier je met elkaar communiceert. Hoe kun je samen tot oplossingen komen? Hoe komt het dat er op een bepaalde manier gereageerd wordt? Hoe kun je in de toekomst goed omgaan met elkaar?

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt. Er werd goed meegedacht over onze specifieke situatie. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mediator in Dronten
Mediator in Dronten
Call Now Button