Mediator Eemsmond

Mediator Eemsmond

Mediator Eemsmond

Mediator Eemsmond

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Om geen dingen over het hoofd te zien hou ik het overzicht voor jullie. Samen doorlopen we stapsgewijs de zaken die geregeld moeten worden. Daarbij is er voldoende aandacht voor jullie emoties, maar ook voor de belangen van jullie beiden.

“Jullie worden ondersteund om zelf weloverwogen keuzes te maken, die afspraken opleveren waar jullie beiden achter kunnen staan.”

Samen jullie scheiding regelen met mij als mediator Eemsmond. Een zorgvuldige afwikkeling van jullie scheiding geeft rust en duidelijkheid voor de toekomst.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding. Samen jullie scheiding regelen met mij als mediator Eemsmond. Wat betekent dat voor jullie?

Alle praktische zaken worden op een rijtje gezet en je wordt goed geïnformeerd, zodat er passende afspraken kunnen komen. Zoals over de verdeling van de financiën, de woonsituatie nu en straks en hoe gaat de zorgverdeling bij kinderen eruit zien. Ook het juridische stuk van de scheiding hoort bij mijn dienstverlening

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Theo jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volledige afhandeling van de scheiding

De prijs is een all-in tarief, waarvoor ik het gehele traject verzorg, inclusief de juridische afhandeling. Je hoeft dus niet meer apart een advocaat in te schakelen en gedurende het hele traject blijf ik jullie vaste contactpersoon. Gemiddeld zijn er 3 tot 5 gesprekken nodig. De stappen zijn als volgt:

 • Je wordt goed geïnformeerd over alle opties met jullie woning, alimentatie, financiën en pensioen. Zo kunnen er goede afspraken worden gemaakt. Bij een eigen woning bij de scheiding worden de mogelijkheden op een rijtje gezet en wordt er snel gezorgd voor antwoorden.
 • Bij kinderen komt er een wettelijk verplicht ouderschapsplan. Hierin komen afspraken over de zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe je elkaar blijft informeren. Ook is een apart gesprek met kinderen mogelijk. Dit is gewoon bij jullie thuis en bedoeld om kinderen bij afspraken over hen te betrekken.
 • Onze vaste samenwerkende advocaat zorgt voor de juridische afhandeling van de scheiding.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Eemsmond. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe zit het met de zorgverdeling van kinderen bij scheiden?

Afhankelijk van de leeftijd van jullie kind(eren) worden er passende afspraken gemaakt. Pubers op de middelbare school zitten er bijvoorbeeld vaak niet op te wachten om de paar dagen met alle spullen, en boeken heen en weer te gaan. Je zou dan kunnen kiezen voor een week bij de één en een week bij de ander. Voor kleine kinderen is het vaak beter niet te lang één van de ouders te hoeven missen.

Voordelen mediation Eemsmond

Je kunt scheiden met behulp van een advocaat of een mediator Eemsmond. Beiden kunnen het hele traject van a-z voor jullie regelen. Het verschil is dat ik als mediator met jullie beiden aan tafel zitten. Insteek is de zaken voor beiden zo goed mogelijk te regelen. Ook wordt aandacht besteed aan de emoties, dit bevordert vaak een goede verstandhouding. Vooral wanneer er kinderen zijn, en je dus als ouders samen verder gaat, is dit cruciaal. Samen scheiden, dus samen om de tafel met een onafhankelijke mediator, geeft duidelijkheid en rust.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Theo jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button