Mediator Gooise Meren

Mediator Gooise Meren

Mediator Gooise Meren

Mediator Gooise Meren

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Gooise Meren bied ik jullie een persoonlijke aanpak bij de scheiding. Jullie worden dan ook geholpen bij de hele scheidingsprocedure, tot en met de juridisch afwikkeling.

“We gaan na 15 jaar huwelijk scheiden en we willen dat op een goede manier doen. Vooral voor onze kinderen is het van belang dat alles goed geregeld wordt. Ook wilden we snel weten waar we aan toe waren met onze koophuis en wat mogelijk was. Het vrijblijvend gesprek hebben we gebruikt om te beoordelen of Resolve bij ons past. Dit bleek gelukkig zo te zijn. We hebben onze hele scheiding naar tevredenheid afgerond.“

Ik kom bij jullie thuis in de Gooise Meren (Bussum, Muiden, Muiderberg en Naarden) en Wijdemeren (Ankeveen, Breukeleveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Nieuw-Loosdrecht, Nederhorst den Berg en Oud-Loosdrecht).

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe gaat samen scheiden in zijn werk?

Bij jullie thuis aan tafel worden alle zaken samen besproken. Hiervoor betalen jullie een all-in tarief (kosten van de hele scheiding) en bestaat uit:

 • Door middel van een stappenplan worden alle zaken besproken. Denk aan alimentatie, de woning, financiën en inboedel. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Door onze samenwerking met Hypotheek Visie kunnen we snel zorgen voor duidelijkheid over de vraag wat mogelijk is bij jullie koophuis bij de scheiding en of één van jullie in de woning kan blijven. Is er contact met een eigen hypotheek adviseur dan is daar uiteraard overleg mee.
 • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar? Dan komen er afspraken over hen in het ouderschapsplan.
 • De afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank. De mediator Gooise Meren regelt dit voor jullie.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Gooise Meren. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Uitgangspunten van mediation

Mediation houdt in samen scheiden onder begeleiding van mij als mediator Gooise Meren. In het kennismakingsgesprek wordt besproken wat jullie hiervan kunnen verwachten en of het bij jullie past. Belangrijke uitgangspunten zijn:

 • Als jullie in gemeenschap van goederen zijn gehuwd is de basis van de verdeling: je bent beide aansprakelijk. Tenzij je iets anders bent overeengekomen. Insteek is zaken gezamenlijk dan ook op te lossen. Denk aan een woning waar verlies of winst speelt bij verkoop of overname door één van jullie beide. Of denk aan leningen, die in de gemeenschap vallen.
 • Uitgangspunt is dat jullie beiden zo goed mogelijk verder kunnen. De wettelijke kaders worden uitgelegd (denk bijvoorbeeld bij het verdelen van pensioenen). Ook wordt aangegeven wanneer je hiervan mag afwijken. Zijn er eventuele fiscale gevolgen en regelingen, dan word je hierover voorgelicht. Jullie wensen zijn altijd de leidraad. Besproken wordt wat jullie willen en of dit te realiseren is.

Extra aandacht voor kinderen bij de scheiding

Er wordt door de mediator Gooise Meren met jullie meegedacht over hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Ook is er apart met hen een kindgesprek mogelijk.

Met jullie wordt alles besproken wat jullie relevant vinden rondom de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan de rol van opa en oma’s. Kiezen zij partij en wordt er negatief gepraat over een van de ouders, praat er dan met hen over dat jullie kinderen hiervan de dupe zijn. Laat opa en oma’s zoveel mogelijk uitlaatklep zijn voor de kinderen, een rustpunt, waar ze hun verhaal kwijt kunnen.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken waren rustig en begripvol. Ellen heeft ons goed geholpen. We wisten niet wat er op ons af zou komen. En hoe we dingen moesten aan pakken. Ook werd er goed met onze 2 jarige zoon rekening gehouden. Uiteindelijk is alles goed geregeld. En kunnen we beginnen aan een nieuwe start in ons leven.” – Bas uit Montfoort

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button