Mediator Harmelen

Mediator Harmelen

Mediator Harmelen

Mediator Harmelen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Ik kom bij jullie thuis als mediator Harmelen, kennismaken, dat is gratis! Wat kun je verwachten van mij? Stap voor stap neem ik jullie mee in het hele scheidingsproces. Jullie ideeën zijn uitgangspunt, daarnaast kijken we wat praktisch en wettelijk gezien mogelijk is. Samen regelen geeft rust en overzicht.

Scheiding aanvragen via Resolve Visie? De scheiding wordt van begin tot eind goed geregeld, met afspraken die passen bij jullie situatie. Zo kunnen jullie terugvallen op alle gemaakte afspraken, zodat er rust en duidelijkheid komt in de toekomst.

De mediator Harmelen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volledig scheidingspakket van de mediator

Wat houdt een volledige afwikkeling van de scheiding in? Als eerste wordt in het kosteloze kennismakingsgesprek besproken wat ik als mediator Harmelen voor jullie kan betekenen. Ook worden de kosten (het all-in tarief) besproken. Hiervoor kun je verwachten:

 • Samen worden afspraken gemaakt over de financiën, pensioen, inboedel en een eigen woning. Bij een koophuis bij de scheiding worden de opties op een rijtje gezet en besproken wordt wat er haalbaar is. Is overname van de woning mogelijk? Kan de ander een woning erbij huren of kopen? Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over deze vragen, zodat er meer zekerheid komt. Alle afspraken worden vervolgens door mij vastgelegd.
 • Er wordt een alimentatieberekening gemaakt. Op basis hiervan worden er afspraken gemaakt over alimentatie.
 • Samen wordt een ouderschapsplan opgesteld met afspraken over jullie kinderen. Zoals over de zorgverdeling, invulling van de vakanties, de verdeling van de financiën en hoe je elkaar blijft informeren.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd door onze vaste advocaat. Hierbij blijf ik jullie vaste aanspreekpunt.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Harmelen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Scheiden: wat is goed voor de kinderen?

Er wordt met jullie meegedacht wat goede en passende afspraken zijn over jullie kinderen. Wat past bij hen en wat past ook bij jullie? Er worden tips gegeven en er wordt besproken hoe je kinderen erbij betrekt:

 • Het beste voor jullie kinderen is ze de ruimte te geven om na de scheiding zo veel mogelijk met beide ouders in contact te blijven. Dit kan ook iets kleins zijn; jonge kinderen door een ouder in bad of in bed doen bij de andere ouder.
 • Er is een apart gesprek met jullie kinderen mogelijk in een kindgesprek. Dit is gewoon bij jullie thuis en besproken wordt hoe kinderen denken over zaken die hen aangaan. Denk aan de zorgverdeling of invulling vakanties. Zo kunnen zij ook hun mening geven en vertellen wat ze wel of juist niet zien zitten.
 • Hoe ga je straks verder als ouders? En hoe houd je spanningen over de scheiding zoveel mogelijk uit jullie contact als ouders? Hoe voorkom je dat kinderen het gevoel hebben dat ze moeten kiezen en dus een loyaliteitsconflict? Hoe blijf je elkaar op de hoogte houden en wat zijn valkuilen in jullie communicatie?

Mediation: goede afspraken in de praktijk

Het streven is afspraken zo zuiver mogelijk te houden, zodat je ook over een aantal jaren tevreden bent met de uitkomsten. Bewaakt wordt dat emoties zo min mogelijk de keuzes beïnvloeden, door ze bespreekbaar te maken. Denk aan situaties waarin de scheiding of het scheidingsproces kan worden tegenhouden, uit frustratie of angst, of er speelt onverschilligheid, een “laat maar, het zal wel”, houding. De mediator Harmelen staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken met Ellen heb ik als prettig ervaren. Ellen komt rustig over en dat gaf me een vertrouwd gevoel. Als we iets niet begrepen legde ze het in alle rust nog een keer uit. Omdat er zoveel op je af komt en je op verschillende vlakken beslissingen moet nemen is het fijn als er overzicht is en die gaf Ellen. In de communicatie via de mail was Ellen duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik kan Ellen van harte aanbevelen!” – Ine uit onbekend

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button