Mediator Hilvarenbeek

Mediator Hilvarenbeek

Mediator Hilvarenbeek

Mediator Hilvarenbeek

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Als mediator Hilvarenbeek bied ik jullie een volledig scheidingspakket. Voor alle praktische zaken worden samen met jullie goede oplossingen gezocht. Omdat gesprekken bij jullie thuis zijn, is er ruimte voor persoonlijke aandacht en jullie verhaal.

Als mediator Hilvarenbeek sta ik jullie bij gedurende de hele scheiding. Ik bied dan ook één volledig scheidingspakket voor een all-in prijs. Zo zijn er geen verrassingen achteraf.

Samen om de tafel te gaan om alles te regelen levert jullie duidelijkheid op voor nu en straks. Ik kom gratis bij jullie thuis om kennis te maken.

Voordelen Marion:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding volledig geregeld

Met scheiden in 7 stappen kunnen jullie een persoonlijke en deskundige begeleiding bij jullie scheiding verwachten. Als jullie kinderen hebben is er apart met hen een kindgesprek mogelijk. Zo worden zij ook betrokken bij afspraken over hen. De dienstverlening van de mediator Hilvarenbeek bestaat uit:

 • Samen met jullie maak ik afspraken over alle praktische zaken, deze worden vastgelegd in het convenant. Zoals over jullie eigen huis, de financiën en alimentatie. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Als er kinderen zijn, maak ik samen met jullie afspraken over hen. Deze afspraken komen in het ouderschapsplan. Ook is er een apart kindgesprek mogelijk, zo worden kinderen ook betrokken bij afspraken over hen.
 • De mediation is inclusief de juridische afhandeling. Juridische stukken worden door mij opgesteld, met jullie besproken en vervolgens door onze vaste advocaat ingediend bij de rechtbank. Onze advocaat draagt zorg voor de inschrijving van de scheiding in de registers van de burgerlijke stand. Hiermee is jullie scheiding volledig afgerond.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Hilvarenbeek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

All-in tarief voor de hele scheiding

Jullie betalen voor de complete dienstverlening een all-in tarief. De hoogte van het all-in tarief is mede afhankelijk van jullie situatie, waarover al overeenstemming is en wat er nog besproken moeten worden. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt het tarief met jullie besproken. Wellicht is er recht op een toevoeging (subsidie), dit is afhankelijk van jullie inkomen en of er vermogen is.

Compleet overzicht met mediation Hilvarenbeek

De scheiding samen regelen levert jullie op:

 • Jullie worden geïnformeerd over alle zaken, over wat de mogelijkheden zijn en wat volgens het wettelijk kader de rechten en de plichten zijn. Denk aan bijvoorbeeld de verdeling van jullie vermogen. Jullie hebben, indien jullie getrouwd zijn in gemeenschap van goederen, beiden recht op de helft. Ook worden jullie geïnformeerd over waar je mag afwijken van wettelijke regels. Denk aan bijvoorbeeld andere afspraken over partneralimentatie of hoe verdeel je het pensioen bij de scheiding.
 • De scheiding wordt geregeld zoals jullie het beiden willen. Denk aan passende afspraken over de zorg van jullie kinderen of de hoogte van de alimentatie.
 • Aangezien veel zaken met elkaar samenhangen, wordt altijd het totale plaatje bekeken. De hoogte van de partneralimentatie hangt bijvoorbeeld samen met het al dan niet verkrijgen van een hypotheek door één van jullie beiden voor de huidige woning. Uitgangspunt is dat jullie beiden goed verder kunnen.

Wat klanten over mij zeggen

“Wat ik fijn vond is dat er erg veel aandacht uitging naar de nieuwe situatie met kinderen. Al mijn vragen werden beantwoord ik kan Resolve zeker aanraden.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button