Mediator Huizen

Mediator Huizen

Mediator Huizen

Mediator Huizen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Huizen bied ik jullie een volledig scheidingspakket. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

“Mijn vrouw en ik zijn gescheiden het was een grote stap voor ons, we wisten niet waar we moesten beginnen. We hebben gekozen voor mediation, omdat we alles goed wilden regelen voor onze twee kinderen van 8 en 10 jaar. De mediator van Resolve, Ellen Nijenhof, heeft ons goed begeleid, stap voor stap hebben we samen alles doorgenomen.”

Ik kom bij jullie thuis in Huizen en omgeving. Gesprekken zijn ook mogelijk in de avonduren.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig geregeld door Ellen

In de mediation worden in de gesprekken met jullie alle zaken besproken en worden er goede afspraken gemaakt. Vervolgens is de afhandeling bij de rechtbank schriftelijk. Het scheidingsproces wordt volledig voor jullie geregeld en bestaat grofweg uit de volgende stappen:

 • In het kosteloze kennismakingsgesprek worden jullie geïnformeerd over wat jullie kunnen verwachten van mediation. Ook kunnen jullie mij uiteraard vragen stellen en aangeven wat jullie belangrijk vinden.
 • Over alle zaken worden samen met jullie afspraken gemaakt. Denk aan alimentatie, de woning, pensioen en financiën. De opties worden besproken, zoals de mogelijkheden van jullie eigen woning bij de scheiding. Er wordt gezorgd voor dat jullie goed geïnformeerd worden en weten welke stappen gezet moeten worden. De mediator Huizen heeft een samenwerking met Hypotheek Visie. Hierdoor komt er snel duidelijkheid over de opties met jullie koophuis bij de scheiding. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van jullie in de woning kan blijven.
 • Bij kind(eren) komt er een ouderschapsplan met goede en passende afspraken over de zorgverdeling.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd door onze vaste advocaat.

Je betaalt een all-in tarief voor de gehele dienstverlening inclusief de kosten voor de advocaat, zo zijn er geen verrassingen achteraf. Indien (één van) jullie recht heeft op een toevoeging, afhankelijk van jullie inkomen en/of er vermogen is, dan betalen jullie een minimale eigen bijdrage.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Huizen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tips bij oudere kinderen

Afspraken worden altijd afgestemd op het karakter en de leeftijd van jullie kind(eren). Er wordt met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Hebben jullie oudere kinderen? Denk dan aan het volgende:

 • Nodig jullie kind(eren) uit, om bij te dragen aan de invulling van het ouderschapsplan en mee te praten. Zo ontstaat er meer draagvlak en vaak ook ook meer begrip bij kinderen.
 • Vraag aan jullie kinderen wat zij van de scheiding vinden, hadden ze het verwacht? Wat zijn hun zorgen? Bespreek dan of en hoe je daar rekening mee kan houden. Ook is het mogelijk dat de mediator Huizen met oudere kinderen een apart kindgesprek heb, zo krijgen zij ook extra aandacht.

Als mensen aan tafel

Jullie kunnen direct een kosteloos kennismakingsgesprek inplannen. Je krijgt dan direct duidelijkheid over mijn hele dienstverlening scheiden in 7 stappen. Jullie kunnen van mij verwachten dat er een persoonlijke en betrokken aanpak is. Afspraken zijn bij jullie thuis en altijd met beide partners.

Er wordt naar behoefte aandacht besteed aan jullie onderlinge communicatie: praat bijvoorbeeld vanuit jezelf in plaats van “jij doet altijd”. Op deze manier is het vaak makkelijker te komen tot goede afspraken. Hierin worden jullie ook ondersteund. Zijn er direct tijdelijke afspraken nodig? Dan worden deze met jullie gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan: het betalen van rekeningen, het voldoen van de hypotheek of het wijzigen van bankrekeningen. De mediator Huizen staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“De gesprekken waren rustig en begripvol. Ellen heeft ons goed geholpen. We wisten niet wat er op ons af zou komen. En hoe we dingen moesten aan pakken. Ook werd er goed met onze 2 jarige zoon rekening gehouden. Uiteindelijk is alles goed geregeld. En kunnen we beginnen aan een nieuwe start in ons leven.” – Bas uit Montfoortkeld traject. Efficiënte afwikkeling.” – anoniem uit Landsmeer

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button