Mediator Leidsche Rijn

Mediator Leidsche Rijn

Mediator Leidsche Rijn

Mediator Leidsche Rijn

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Sinds het woord “scheiding” viel kan je leven voelen als een achtbaan. Er is nog zo veel onzeker. Het is ingewikkeld om afspraken te maken voor de toekomst als je hoofd vol emoties en vragen zit. Je wilt graag snel duidelijkheid, tegelijkertijd kun je opzien tegen de emotionele momenten die nog komen.

“Een zorgvuldige afsluiting van jullie relatie geeft rust en ruimte in je hoofd. Zo kunnen jullie je weer richten op de toekomst.”

Als mediator Leidsche Rijn kom ik gratis bij jullie thuis om kennis te maken. Jullie worden ondersteund gedurende de hele scheiding. Je weet zeker dat je niets vergeet en er wordt een zo goed mogelijke basis gelegd om verder te gaan.

Scheiden en nu? Als je gaat scheiden wil je goed geïnformeerd weten en snel weten waar je aan toe bent. Door te zorgen voor goede onafhankelijke hulp komt er overzicht in een onzekere periode. Doordat je goed geïnformeerd wordt en er met jullie wordt meegedacht, komen er goede passende afspraken over bijvoorbeeld jullie kinderen, financiën en de woning.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Ellen jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiden van A tot Z met de mediator

Jullie kunnen van mij een persoonlijke aanpak verwachten. Gesprekken zijn bij jullie huis of desgewenst op locatie en zijn altijd met beide partners. Mijn totale pakket bestaat uit het regelen van alle praktische zaken en het verzorgen van de juridische afhandeling. Omdat een scheiding veel impact heeft, is er ruimte voor de emoties en zorgen die er zijn:

 • Samen met jullie bespreek ik in de mediation gesprekken alles dat geregeld moet worden. Zoals de eigen woning, de zorg voor jullie kinderen, verdeling van de financiën, pensioenen, alimentatie en/of een eigen bedrijf. Jullie wensen en ideeën zijn het uitgangspunt. Daarnaast licht ik als mediator Leidsche Rijn jullie voor over (wettelijke)mogelijkheden, alternatieven en consequenties.
 • Als er overstemming is over alle praktische zaken, vertaal ik de afspraken in het eindstuk (convenant en indien er minderjarige kinderen zijn het ouderschapsplan), die juridisch en fiscaal kloppend is. Voordat deze stukken naar de rechtbank gaan, loop ik deze in een gesprek met jullie beiden door. Gaan jullie akkoord, dan worden de stukken door jullie beiden ondertekend.
 • Laatste stap is dat onze vaste advocaat de scheiding indient bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding helemaal geregeld.
 • Je betaalt voor de hele afwikkeling van de scheiding een all-in tarief.

Snel duidelijkheid woning en extra aandacht kinderen

Mediation bij scheiding houdt in dat je gezamenlijk afspraken maakt. Er komt overzicht in wat er geregeld moet worden en alle voors- en tegens worden op een rijtje gezet. De mediator Leidsche Rijn zorgt voor duidelijkheid en rust in een vaak hectische periode:

 • Bij de eigen woning bij de scheiding worden de opties besproken. Ook komt er snel duidelijkheid over de vraag of één van jullie in de woning kan blijven.
 • Bij kinderen is er apart een kindgesprek met hen mogelijk. Zo worden zij ook betrokken en hebben ze niet het gevoel dat er van alles om hen heen gebeurt. Doordat we werken met een all-in tarief (totale kosten van de scheiding), is er ook duidelijkheid over de kosten.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Leidsche Rijn. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken in ouderschapsplan

Bij kinderen komt er een goed ouderschapsplan, met afspraken over:

 • De omgangsregeling en invulling vakanties / feestdagen
 • Hoe informeer je elkaar over bijvoorbeeld de voortgang op school
 • De hoogte en termijn van kinderalimentatie

Er wordt met jullie meegedacht hoe je de kinderen goed steunt bij de scheiding. Zo voorkom je zoveel mogelijk dat ze schade ondervinden van de scheiding. Tip is onder andere: ouders zijn voor kinderen hun voorbeeld. Realiseer je dat ook tijdens de scheiding. Reageer je te heftig omdat je onder spanning staat, kom er dan later op terug. Wees je ook bewust van non-verbaal gedrag; kinderen pikken veel op. De mediator Leidsche Rijn staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ellen jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button